Jaké pleny do porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
28.9.16 10:53

Měla jsem Huggies Newborn 2-5 kg 54 ks pouze jeden balík. A stačil bohatě.. Moje dcera měla při narození 4 kg, takže jsme je v podtatě použili jen v porodnici a asi dva dny doma.
Do porodnice jsem si jich vzala jen 15 a manžel mi vždy donesl když bylo potřeba.
Jinak „polské“ plenky DADA jsou super a vyrábí se v ČR :-) Za mě nejlepší pleny, pokud máš zdroj na jejich levný dovoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.9.16 11:14

Já mám do porodnice 22 ks Pampers premium care jedniček, a pak doma mám už jen ten velký 100 ks (nebo kolik to je :D ) č. 2. A pak jsem si ještě koupila jedno balení 74 ks Little one Dada plenek. Jinak já je objednávala normálně z českého e-shopu, tady je odkaz, balík přišel asi do tří dnů. :) Tak jsem na ně zvědavá. Všichni si je chválí stejně, ne-li více jak právě ty zlaté pampersky, takže pokud nám budou vyhovovat, budu kupovat jedině ty. Navíc je mi sympatická česká výroba, i když pro polský trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
28.1.21 17:13

Jojo, je jich na trhu celá řada. Ale do porodnice rozhodně doporučuju plenky Bella Happy. Mají řadu i pro mini mimi. Já jsem ji ocenila. Malá se narodila s váhou pod tři kila a ty Bella Happy velikost 0 byly jediné, které ji sedly. Navíc jsou krásně příjemné a měkké. Takže bych určitě koupila ty. A taky od nich doporučuju prsní vložky. Ty mi sedly nejlíp. Jsou fakt polstrované, cena ideálka, krásně sedí.

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
22.2.21 19:04

No a holky, vy jste měly do porodnice nachystané jaké plenky? Jaké máte srovnání?

• Citovat
  • Upravit
21680
13.3.21 13:21
@PolinkoMaly píše:
No a holky, vy jste měly do porodnice nachystané jaké plenky? Jaké máte srovnání?

do porodnice se mi nejlépe osvědčily plenky s vykrojením na pupík Bella happy č.1 - doporučuji 150ks, pak už dvojky a nebo když bude dítě drobnější, tak se přikoupí č.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
26.3.21 17:59

Ty bella happy mají vykrojení na pupík? :-O To jsem ani nevěděla… to plenky nemají teda :-O Super, díky moc za info. A zůstala jsi u této značky?

• Citovat
  • Upravit
21680
27.3.21 13:48

@PolinkoMaly od dvojek jsem kupovala Babylove nature a používala s látkovými,
těch č.1 doporučuji vzít tak 150ks více raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.11.21 15:08

Prosim jake si berete plenky do nemocnice chci pampers ale vcil nevim jestli 1 nebo dvojky. Dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.11.21 20:22

@Izabel85 1 urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.11.21 23:12

Já měla z DM drogerie Baby love, ale můžu ještě doporučit Dada plenky - jsou fakt super a za dobrý peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí