Jaké pleny do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
27.2.15 12:11

Za mě do porodnice ne bílé pampers… Strašně moc miminek se z nich opruzuje. Syn se z nich také oprudil. Jak byl větší, tak byli super… Sestry na JiP říkali, že se tam z nich hodně dětî opruzuje a je to tou síťkou. Zelené byli OK… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
27.2.15 12:24

@Lucella na ty bella sem koukala :think:
mají i výřez na pupík, ale na heuréce recenze nic moc :think:
já si pamatuju že malá byla z pemprsek opruzelá ale to byla větší, takže sme kupovali ty z DM a nebo tesco, ale ty tesco mají ted asi jiný obal vůbec je nepoznávám :lol: ty byly taky právě tlusté tak myslim na nožičky dobrý :nevim: http://nakup.itesco.cz/…001018806583

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
27.2.15 12:28

@hedabedna Já bych poradila, nekupovat pleny z DM, jejich značku. Klidně bych doporučila tyto: jsou opravdu perfektní

http://im9.cz/…151ca8f1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
27.2.15 12:31

Hlavně je to hodně individuální. Ze začátku malý nesnesl ty bílé pampers a teď jsou nejlepší, ale jsou drahé. Do 3 byli dobré i zelené i oranžové, ale teď se mu po nich opruzuje. Dávám látkovky a na noc ty zeléné pampers…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.2.15 12:40

Malý mal tiež Bella Happy (mali ich aj v pôrodnici) a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.2.15 12:48
@Ťuhík píše:
Hlavně je to hodně individuální. Ze začátku malý nesnesl ty bílé pampers a teď jsou nejlepší, ale jsou drahé. Do 3 byli dobré i zelené i oranžové, ale teď se mu po nich opruzuje. Dávám látkovky a na noc ty zeléné pampers…

To už ale není značkou plen :lol: ale dítě nad 2 roky už má prostě agresivní moč. :lol: jinak zakladatelko, je tu fuk jaké, to si dopředu nevybereš, já měla bílé pampersky a v pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.2.15 12:56

My meli bile pampers byly super az do vel. 3. Bella nam absolutne nevyhovovaly, jsou hodne tluste a malemu se spatne kopalo s nozickama. Pak ho trapily prdiky, taky me prislo ze v nich vic plakal. V bilych pampers to bylo lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
27.2.15 13:47
@hedabedna píše:
Ahoj holky :kytka:
brzy to bude pro nás aktuální téma, tak už bych potřebovala nějaké pleny připravit, i přes to že mám doma 3 letou, nějak nevím jaké pleny vybrat :roll:
já sem snad uplně všechno zapomněla :think:
myslím že jsem tehdy měla pemprsky, ale už fakt nevim :think:
máte ted nějaké odzkoušené z poslední doby, určitě budou nějaké novinky na trhu :mrgreen:

Používám od narození Pampers premium care. Malá zatím nebyla ani jednou opruzená nebo zarudlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
27.2.15 13:58

@araw syn má zatím 10 měsíců… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.15 15:33

@hedabedna měli jsme pampers a musela jsem narychlo kupovat jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
28.2.15 11:51
@martina.se píše:
@hedabedna měli jsme pampers a musela jsem narychlo kupovat jiné.

tak já nakonec objednala pamprsky a ty bella, tak uvidíme něco z toho snad použijem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
28.9.16 09:33

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Čekám první dítko a začínám pomalu shromažďovat věci do porodnice. Ráda bych se zeptala těch, které používají plenky Dada. Které balení ( myslíte, že Little One??) koupit do porodnice a kolik? Na stránkách porodnice není počet. A kolik balení do začátku domů? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
28.9.16 09:42

Počítej tak že ze začátku miminko spotřebuje asi 10 plen denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
28.9.16 09:53

@Sinquinita kamarádka, co je používá, mi radila, ať koupím jen malé balení vel.1 a pak už jen vel.2. Váhový rozdíl minimální a z těch nejmenších rychle vyrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.9.16 09:57

@Sinquinita kup jen jeden balík, dítěti pleny nemusí sedět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure