Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Nekecej, to je mazec. Neznám žádnou družinu, která by končila takto brzo, většinou 17-18.
To vis tady je bezna pracovni doba 6- 14 a případně 14-22.
Pak si také můžete najít multimilionáře a nepracovat vůbec. ![]()
Ale zpět do reality, je třeba znát hodnotu svého zdraví. U mne je třeba penězi nevyčíslitelná. Když jsem byl mladé tele, tak jsem tomu moc nerozuměl a musel jsem k pochopení patřičně zestárnout.
Ještě doplním, že s vyzvedáváním syna není problém, máme částečně funkční babičku (ještě pracuje, ale když není v práci, nemá problém pomoct) a manžel pracuje do 16hod., takže také stíhá. Netušila jsem, že mi práce dá tak zabrat, ale je to opravdu tvrdá dřina, dovolím si tvrdit, že pro ženy nevhodná. Opravdu přicházím domů k. o.
Vyhovoval mi tam zkrácený úvazek, který v té druhé práci nehrozí, ale zase je to pěkná čistá práce, kde se nic netahá. Sice zabitý celý den, ale nějak člověk pracovat musí a doma bych být nechtěla.
@unuděná píše:
Nekecej, to je mazec. Neznám žádnou družinu, která by končila takto brzo, většinou 17-18.
Bohužel, musím potvrdit, že takové zařízení skutečně existují.
@janalesk Zku..vené zdraví ti nikdo a nic nenahradí!!! Budeš pak akorát naříkat, že jsi neodešla dřív. Ať se jim s tím tahá a huntuje si záda někdo jiný. Jestli to máte jak skoulet s vyzvedáváním, tak opravdu není co řešit.
Jo a u nás je družina do 16.30, školka do 16.15.
@janalesk volila bych práci č.2, tedy méně náročnou. Žádná práce nestojí za odrovnaný zdraví/psychiku, taky sem si musela k tomu dojít ![]()
Pokud je to organizačně schůdné a ty píšeš, že ano, tak tu druhou. S odrovnanýma zádama nebudeš moci pracovat nikde.
Chápu, že chceš být s dětmi, ale tvoje zdraví je v tomto případě přednější, takže č.2
Nechápu na čem uvažuješ. Po týdnu máš záda v háji, takže je silně pravděpodobný, když neodejdeš sama tak že vyhodí.
@Cenarius píše:
Když si odrovnas záda, tak nebudeš dělat nikde.
Obavam se, ze si sice zada odrovna, ale nikdy ne az tak, aby ji to nekde oficialne uznali, protoze zrovna zada boli kazdyho druhyho, na vysetreni se nemusi na nic prijit, takze skonci s neustalou bolesti nebo dlouhodobe na praskach, a i kdyz tu praci nakonec zmeni, potize bude mit porad.
Ale komu neni rady…