Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tělové, takové ty lesklé s lycrou nejlíp. Když nekoupíš obyč za dvacku tak to vypadá dobře. Černé šaty, punčochy a lodičky budou vypadat hrozně, jak na funus…
@janher no celá postava v černém mi fakt nepříde úplně super, to je jak bubák. Černé šaty a lodičky jsou fajn ale k tomu ty tělové punčochy ne zase další černou…
@janher píše:
@Kriss Tina jakože černé šaty a lodičky je špatné?
Ne - je to velmi bezpečná kombinace, zejména pokud se do složitějších kombinacích nechcete pouštět. Nejhorší co z toho může vylézt je nuda. Což je fajn, oproti pravděpodobným katastrofám při popuštění fantazii bez soudnosti a znalostí materiálů a mody.
Malé černé s čenými botami, hladkými světlými punčochami, jednoduchou kabelkou a dobrou manikůrou, elegantním makeupem a dobrým účesem jsou základní etalon jednoduché elegance a jde ho dosáhnout i v běžném prostředí.
Pokud projdete nějaké styllingy malých černých, uvidíte je buď s černými botami a nebo s vyloženou extravagancí.
Tady máte databázi fotek z anglosaských společenských akcí, na kterých se pohybují novináři a nebo z přehlídek.
@janher píše:
@Kriss Tina jakože černé šaty a lodičky je špatné?
No upřímně, i když punčochy budou tělové tak to stejně bude vypadat pohřebně.Pokud to nejsou šaty vyloženě večerní, třpitivé apod.
Příspěvek upraven 20.01.19 v 16:28
Tak já ze zvědavosti mrkla na dva plesy měst a šaty různé dlouhé i pod kolena, většinou barevné, černé šaty pomálu, spíš starší dámy, a teda snad jednou, dvakrát jsem tam zahlédla černé punčochy..
Vracím se ke starší diskusi , ale nosíte na plesy lodičky se špičkou nebo i otevřené páskové bez punčoch?
@madyb píše:
Vracím se ke starší diskusi , ale nosíte na plesy lodičky se špičkou nebo i otevřené páskové bez punčoch?
Páskové taneční latinky a punčochy bez špičky s volnými prsty.