Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Rozhodně dlouhé! Krátké šaty na ples je společenský přešlap, ať si říká kdo chce, co chce. A zrovna ty první jsou fakt pěkný. Netuctový, šik a jednoduchý. Do těch bych šla i já a to jsem náročná ![]()
Cim honosnejsi ples - tim delsi saty. Na mestsky bych volila ty prvni. Ty kratke jsou tak leda na lepsi diskoteku ![]()
Ta fotkách se mi víc líbí dlouhé.. ty druhé jsou spíš tak na pohřeb.. ![]()
Jinak volit spíš i podle postavy. Já když byly v pujčovně šatů , tak tam měli plesové šaty, a pani říkala, že nejsou vhodné do půl stehen ale spíš délka nejkratší ke kolenům..
Určitě dlouhé nevím kde se teď berou maniry s krátkými satami na ples ![]()
Taky jsem pro dlouhé, ty krátké se mi nelíbí a na ples se vůbec nehodí…
Ty dlouhé jsou vhodnější. Ale pokud si chcete pořádně zatancovat, tak potřebujete volnější sukni.
mrkněte třeba na tenhle text.
Rozhodně ty první, na akci toho typu jsou vhodnější a navíc dle mě vypadají i lépe. ![]()
Jedině pokud jste extrémně nízká a zároveň dost tlustá, tak bych se u takových dlouhých šatů bála, aby člověk nevypadal trochu jako velkoobjemný válec.
Mimochodem proč ten anonym, není to u takového tématu zbytečné? ![]()
@LindaPraha no to právě bohužel nejsi,ale jde to úplně proti etiketě.
@Ennny ja chodim na vesnicky myslivecky candrbal. To bys asi pukla, videt tolik preslapu proto etikete ![]()
Mimochodem, navsteva se u tebe doufam nezouva!! ![]()
ano, na ples se nosi dlouhe, bohuzel v dlouhych satech u nas na plesy chodi asi 3 ženy, sekretářka starosty, starostova žena a místní profesionální učitelka tance, jinak nikdo. taky jsem to před lety vzdal a chodím v krátkých, ale zase i nas mestsky ples je v prostorach typu sokolovna, orlovna, ono se to vyrovna.....na ples v opere bych v kratkych nesla…
Dobrý den, příští měsíc jdeme na reprezentační ples-městský ples ve stylu hvězdného tance a já nevím jaké šaty se na tento ples hodí jestli dlouhé šaty nebo mohou být i kratší šaty. Koukala jsem na něco takového. Děkuji