Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké jméno pro holčičku se vám hodí k příjmení Chvátalová? Děkuju za odpověď ![]()
Vzhledem k tomu, že v příjmení že měkké l tak jméno bych si dovolila dat tvrdší třeba Darina, Dorota, karolína… něco kde je R třeba nebo tak ![]()
Cokoliv kromě vysloveně mezinárodně znějících jmen (třeba Izabelu si představit neumím), ale třeba: Zuzana, Simona, Jana, Alena, Martina, Zdeňka…
Moje rodne prijmeni bylo temer totozne a jsem Pavla. Vybrala bych cokoliv ceskeho.
Jakékoli u nás tradiční, „česky“ znějící. Třeba Abigail Chvátalová mi moc nesedí.
Nedávala bych nic dlouhého (Magdaléna Chvátalová, Dominika Chvátalová), ale jinak byhc řekla, že k příjmení se toho hodí fůra! A chtělo by to napsat vaše představy - moderní/staročesné/netradiční…? pár mých tipů:
Aneta Chvátalová
Iveta Chvátalová
Alice Chvátalová
Elena Chvátalová
Iva Chvátalová
Dagmar Chvátalová
Dita Chvátalová
Erika Chvátalová
Ester Chvátalová
Irena Chvátalová
Kamila Chvátalová
Marika Chvátalová
Markéta Chvátalová
Simona Chvátalová
Sabina Chvátalová
Zuzana Chvátalová
Nikola Chvátalová
Radka Chvátalová
Klára Chvátalová
Já myslím, že uuuplne jakékoliv české jmeno se hodí. Mně by se libila Simona Chvátalová nebo Gabriela
@Sova Klára píše:
Nedávala bych nic dlouhého (Magdaléna Chvátalová, Dominika Chvátalová), ale jinak byhc řekla, že k příjmení se toho hodí fůra! A chtělo by to napsat vaše představy - moderní/staročesné/netradiční…? pár mých tipů:
Aneta Chvátalová
Iveta Chvátalová
Alice Chvátalová
Elena Chvátalová
Iva Chvátalová
Dagmar Chvátalová
Dita Chvátalová
Erika Chvátalová
Ester Chvátalová
Irena Chvátalová
Kamila Chvátalová
Marika Chvátalová