Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Gabi1818 píše:
Hledám spíš netradiční a moderníTa Ester mě taky zaujala.
Ester je k tomu prijmeni pekne.
@Gabi1818 Co je myšleno tím moderním jménem? =) Já totiž vnímám takové 2 moderní proudy, buď dávat jména, co tu dřív nebyla běžná (Šarlota, Vanesa), nebo naopak vracet se ke jménům našich prababiček (Jesefína, Františka,…). Navíc požadavek moderní a netradiční se podle mně vylučuje ![]()
Jinak mně se k příjmení líbí například Gabriela, Viktorie, nebo zmíněná Josefína. Pokud preferujete kratší jméno, tak Yva Chvátalová, Nina Chvátalová. Takové ty moderní topky, které se teď často dávají: Sofie, Stella, Nela, Ema, Sára, tam mi celkem sedí ta Nela, Sára nebo Ema. Ještě je zajímavé jméno Erika - líbí se mi k příjmení zvučnější jména. A moc se mi k tomu líbí Petra, ale to se zřejmě neřadí mezi moderní. Také třeba Sylvie nebo Adriana. Slyšela jsem nedávno i tři jména, co mě celkem zaujala: Adina, Tina, Marika. Myslím, že by se hodilo vše. A asi nejkrásněji mi zní spojení Miriam Chvátalová
. Tak hodně zdaru při výběru.
@Gabi1818 stejně se možná provdá a bude mít jiné příjmení, není to jedno? Dejte, co se vám prostě líbí ![]()
Holky, jaké jméno na M se hodí k bráškovi Marečkovi? Chlapecké i holčičí. Mám několik tipů
Příjmení je české.
@Anonymní píše:
Holky, jaké jméno na M se hodí k bráškovi Marečkovi? Chlapecké i holčičí. Mám několik tipůPříjmení je české.
Hodí se Matouš ![]()
Hele neřešte, co se hodí - děti nejsou série, jsou to dvě individuality, vyberte jméno, jaké se vám líbí, bez ohledu na bráchu. Klidně Kevin ![]()
@Anonymní píše:
Holky, jaké jméno na M se hodí k bráškovi Marečkovi? Chlapecké i holčičí. Mám několik tipůPříjmení je české.
Michal, nebo martin..
Michaela nebo martina ![]()
Marketa
proste úplně normalni klasicky jmeno jako je marek ![]()
Mě teda taky hned napadla ta Martina k tomu příjemní, ale je to přesně jenom na vás co se vám líbí i kdyby se to k tomu příjmení uplně nehodilo tak to vůbec nevadí ![]()
Uz se nehledá jmeno k příjmení, ale na M k bráškovi Markovi ![]()
Myslim, ze Chvatalovi uz svoji holcicce nejaky jmeno dali ![]()