Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souhlasim, tato péče tady opravdu sakra pokulhává. Co se týká vyplácení snad ani nemluvit. @astoret
Také máme na 1000 obyvatel 3 hospody a jinak tu není nic. Škoda @peta1003
Všechno, co jste napsala je super. Musim říct, že poslední dobou mi přijde, že o trochu víc lidí začalo přemýšlet, co vlastně jí a začínají vyhledávat lokální farmářské prodejce @Ijen
Taky hledám novou inspiraci na podnikání
vesměs se tu opakuje hlavně ten úklid a hlídání dětí. Problém je, že ve městech to už funguje a na vesničce se to nevyplatí.
Ještě nedávno bych řekla, že mi chybí rozvoz cigaret a alkoholu v noci, když dojde
ale to už tu taky máme ![]()
Mně spíš chybí odpovídající kvalita služeb. Bydlím na menším městě, je tu třeba 15 kosmetiček, ale z nich 1 kvalitní, která už nebere, zbytek nic moc. Úklid nabízí každá druhá, ale kvalita často neodpovídá.
A rozvoz něčeho jiného, kromě pizzy.
@Premek_Orac s tou domácí asistenci bych mohla pomoci
pracuju ve firmě, která se tím zabývá, ale samozřejmě to něco stojí
kdybys měl zájem tak sz, ať tady nedělám reklamu, ale už i to se dá… ![]()
@zuzkaholl píše:
Tomu rozumím, prostě vám chybí ta nejdůležitější kombinace služeb. 😁 dětské centrum a kavárnu byste asi neocenil @bse.pedro
Na dětské centrum jsem už poněkud starý, nebo naopak ještě moc mladý…
![]()
Kavárnu bych ocenil, pokud možno kuřáckou, ale to je na vesnici do 400 obyvatel asi nereálné. V nejbližší vesnici není ani hospoda, v okolí všechny otvírají až v 18 hodin…
![]()
Momentálně by se mi hodil obchod, kde bych mohla vyzkoušet zimní capáčky na nošení v nosítku, takže vysoké, aby i na nožce 3 měsíčního dítěte držely a byly ke koleni, vše jen přes net…bleh. Jinak tu mám vše, ale bydlím na okraji Brna, takže ještě aby ne.
@Elenloth píše:
Mně spíš chybí odpovídající kvalita služeb. Bydlím na menším městě, je tu třeba 15 kosmetiček, ale z nich 1 kvalitní, která už nebere, zbytek nic moc. Úklid nabízí každá druhá, ale kvalita často neodpovídá.
A rozvoz něčeho jiného, kromě pizzy.
Naprosto s tebou souhlasím!! Já bydlím v hlavním městě, ale za kvalitní služby bych si klidně připlatila! Kvalitní kosmetička nové zákaznice nebere, poněvadž toho má nad hlavu, o kvalitní kadeřnictví člověk nezavadí, v obchodním centru má kadeřnictví otevřeno do 21:00, ale v 19:45 Vás slečna se silným ruským přízvukem vyhodí, poněvadž už jde uklízet. Takže mi chybí opravdu kvalitní služby, kde pracují lidé s praxí a opravdu vyučení v oboru, ne lidé, kteří absolvovali rychlokurz…
Mně chybí čerstvé maso v obchodě, u nás maji jen mražené. A hřiště by mohlo byt mimo areál školky, abychom tam mohli i dopoledne ve všední den.
Čerstvé maso a výrobky mi celkově chybějí. Musíme si jezdit k soukromníkovi. To co prodávají v obchodech a vydávají za maso se nedá @Venceslavka
Odhalila jste můj záměr s podnikáním. Nápádů by bylo mnoho, realizace už pokulhává. Spíš mě ovládá strach z neúspěchu. Jsme malé městečko, lidé si tu stěžují, že tu nic není a já mám před sebou ještě dva roky rodičáku a pak? Kdo ví. Kdo by nechtěl být svým pánem 😀 @KaZeAd
@zuzkaholl píše:
Odhalila jste můj záměr s podnikáním. Nápádů by bylo mnoho, realizace už pokulhává. Spíš mě ovládá strach z neúspěchu. Jsme malé městečko, lidé si tu stěžují, že tu nic není a já mám před sebou ještě dva roky rodičáku a pak? Kdo ví. Kdo by nechtěl být svým pánem 😀 @KaZeAd
Doporučuju brát s hóóóóóóódně velkou rezervou řeči lidí o tom, co by chtěli a co jim chybí, zejména v podnikatelských záměrech. Několikrát ověřená klasika - chybí nám toato, oslíček obchodníček rizšíří sortiment o žádané položky, těší se na vyšší tržby a reakce těch samých lidí je - toto nepotřebujem, máme toho plnej barák - kupujem to pravidelně na pouti/vozí nám to mladí z města, atd…
![]()
@zuzkaholl mně chybí hlídání koček, když lidé jedou na dovolenou úklidová služba
a služba - péče o staré ležící lidi, když rodina jede na dovolenou