Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Připadám, třeba v tom, že nedržím neustále mobil v ruce a když mi někdo volá tak to neslyším, protože je někde v hloubi batohu ![]()
Co znamená zastaralá výchova dětí? Sociální sítě taky nepoužívám a považuju to spíš za svou přednost. Dokonce nemám TV.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím anonym. Docela citlivé tema. Připadáte s v něčem jako „sto let za opicema“? Já v tom, že nepoužívám sociální sítě a občas mám zastaralou výchovu u dětíjak jste na tom vy?
Ano ano, kolikrát nastane situace, kdy i já ve svých 21 letech se cítím za opicemi, ale jsou na tom lidi hůř, nějak mě to netizi, každá generace má něco svého, a hlavně kazdy člověk si jede v tom svým. ![]()
Nerekla bych 100 let za opicema, spis bych použila slovo “tradiční” nebo “staromodni”.
Příspěvek upraven 19.09.19 v 09:28
@Mufina takže vy nemáte žádné sociální sítě? Chápu to dobře? Protože ten co má fb, WhatsApp, Viber a podobně, tak mobil v ruce drží ![]()
Jsem sto let za opicema v tom, na co se ráda podívám v TV. Miluju české pohádky a staré filmy a seriály. Teď jsem ráda zkoukla proběhlou Nemocnici na kraji města, Dobrou Vodu a tak podobně.
Novou tvorbu, jako třeba Válka o truny a další nové filmy a seriály moc nemusím.
@Anna766 Jo tak na ty se také těším, myslím hlavně Vánoční (taková Popelka, Shrek, mrazík) to bude pohoda
![]()
Tlačítkový mobil, žádný FB, Instagram apod., neznám všechny ty pseudohvězdičky (modelky, youtubery, blogery…), nečtu bulvár a ženské časopisy. Stačí mi Emimino ![]()
@Anonymní píše:
@Mufina takže vy nemáte žádné sociální sítě? Chápu to dobře? Protože ten co má fb, WhatsApp, Viber a podobně, tak mobil v ruce drží
Dovolím si nesouhlasit. Mám WhatsApp, protože tam nám trenérka karate posílá změny dceřiných tréninků. Mám messenger, protože tam komunikuji se svojí rodinou a pár přáteli. Mám FCB, protože jsem tam ve dvou skupinách, ze kterých čerpám v případě potřeby informace. A stejně mi muž říká, že jsem pevná linka (věčně někde telefon zapomínám - doma, když jdu ven, v práci…) ![]()
@StaráPuška a stou výchovou myslím, že třeba děti nechám lítat v teplakach, nevadí mi když si ušpiní (dneska na hřišti potkávám maminky s dětmi co mají třeba rifle) a celkově moc čisté ![]()
@Anonymní píše:
@Anna766 Jo tak na ty se také těším, myslím hlavně Vánoční (taková Popelka, Shrek, mrazík) to bude pohoda![]()
Na Vánoce mám orgie. Dokonce kvůli mému letitému brblání, jak kvůli přípravě jídla nic nevidím, vánoční pohádky hlavně, tak jsem dostala od muže a tatínka před lety malou televizi do kuchyně. Takové Tři oříšky pro Popelku… to nesmí chybět.
@IvaB A jak se spojujete s přáteli? Ozvou se vám i přes to, že je to stojí kredit? ![]()
Dobrý den, prosím anonym. Docela citlivé tema. Připadáte s v něčem jako „sto let za opicema“? Já v tom, že nepoužívám sociální sítě a občas mám zastaralou výchovu u dětí
jak jste na tom vy?