Připadám si, jak sto let za opicema

Anonymní
19.9.19 09:22

Sto let za opicema

Dobrý den, prosím anonym. Docela citlivé tema. Připadáte s v něčem jako „sto let za opicema“? Já v tom, že nepoužívám sociální sítě a občas mám zastaralou výchovu u dětí :lol: jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mufina
19.9.19 09:25

Připadám, třeba v tom, že nedržím neustále mobil v ruce a když mi někdo volá tak to neslyším, protože je někde v hloubi batohu :)

• Citovat
  • Upravit
StaráPuška
19.9.19 09:25

Co znamená zastaralá výchova dětí? Sociální sítě taky nepoužívám a považuju to spíš za svou přednost. Dokonce nemám TV.

• Citovat
  • Upravit
2916
19.9.19 09:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím anonym. Docela citlivé tema. Připadáte s v něčem jako „sto let za opicema“? Já v tom, že nepoužívám sociální sítě a občas mám zastaralou výchovu u dětí :lol: jak jste na tom vy?

Ano ano, kolikrát nastane situace, kdy i já ve svých 21 letech se cítím za opicemi, ale jsou na tom lidi hůř, nějak mě to netizi, každá generace má něco svého, a hlavně kazdy člověk si jede v tom svým. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
19.9.19 09:27

Nerekla bych 100 let za opicema, spis bych použila slovo “tradiční” nebo “staromodni”.

• myslím si, ze někdy ve výchově rána přes zadek vyřeší mnohem víc než 1000 slov a obecně nejsem zastáncem výchovy “dítě muže vše”
  • neuznavam podváděni a sex na jednu noc (ale to přišlo až časem a zkušenostmi)
  • jsem alergicka na outfity “tenisky ke všemu”
  • myslím ze ženy by se měly oblékat žensky
  • nesouhlasím s tím, aby se svazek homosexuálů jmenoval manzelstvi

Příspěvek upraven 19.09.19 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 09:28

@StaráPuška jak to myslíte za svou přednost? :) Ani tv tak to je hustý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.19 09:29

@Mufina takže vy nemáte žádné sociální sítě? Chápu to dobře? Protože ten co má fb, WhatsApp, Viber a podobně, tak mobil v ruce drží :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.19 09:30

@onajeblond A o co přesně jde? Jsme skoro stejně staré :lol:

• Citovat
  • Upravit
148494
19.9.19 09:31

Jsem sto let za opicema v tom, na co se ráda podívám v TV. Miluju české pohádky a staré filmy a seriály. Teď jsem ráda zkoukla proběhlou Nemocnici na kraji města, Dobrou Vodu a tak podobně.
Novou tvorbu, jako třeba Válka o truny a další nové filmy a seriály moc nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 09:33

@Anna766 Jo tak na ty se také těším, myslím hlavně Vánoční (taková Popelka, Shrek, mrazík) to bude pohoda :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6759
19.9.19 09:34

Tlačítkový mobil, žádný FB, Instagram apod., neznám všechny ty pseudohvězdičky (modelky, youtubery, blogery…), nečtu bulvár a ženské časopisy. Stačí mi Emimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.9.19 09:34
@Anonymní píše:
@Mufina takže vy nemáte žádné sociální sítě? Chápu to dobře? Protože ten co má fb, WhatsApp, Viber a podobně, tak mobil v ruce drží :mrgreen:

Dovolím si nesouhlasit. Mám WhatsApp, protože tam nám trenérka karate posílá změny dceřiných tréninků. Mám messenger, protože tam komunikuji se svojí rodinou a pár přáteli. Mám FCB, protože jsem tam ve dvou skupinách, ze kterých čerpám v případě potřeby informace. A stejně mi muž říká, že jsem pevná linka (věčně někde telefon zapomínám - doma, když jdu ven, v práci…) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 09:35

@StaráPuška a stou výchovou myslím, že třeba děti nechám lítat v teplakach, nevadí mi když si ušpiní (dneska na hřišti potkávám maminky s dětmi co mají třeba rifle) a celkově moc čisté :lol:

• Citovat
  • Upravit
148494
19.9.19 09:36
@Anonymní píše:
@Anna766 Jo tak na ty se také těším, myslím hlavně Vánoční (taková Popelka, Shrek, mrazík) to bude pohoda :P :mrgreen:

Na Vánoce mám orgie. Dokonce kvůli mému letitému brblání, jak kvůli přípravě jídla nic nevidím, vánoční pohádky hlavně, tak jsem dostala od muže a tatínka před lety malou televizi do kuchyně. Takové Tři oříšky pro Popelku… to nesmí chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 09:36

@IvaB A jak se spojujete s přáteli? Ozvou se vám i přes to, že je to stojí kredit? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová