Jaké služby v okolí svého bydliště postrádáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
21.9.19 19:30

@ludmilaadamkova :mrgreen: mě to pobavilo, nebojte bude líp až děti odrostou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.9.19 19:34

@astoret moc krásné že jste posloužila mamince :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.9.19 19:48

Jeden cas jsem tezce postradala tabor pro batolata. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
21.9.19 20:01

Bydlíme v malém městečku cca 6.000 obyvatel, ikdyž na okrese je to druhé největší. Postrádám hernu pro děti, kde by i byla možnost dítě nechat pohlídat, pak dále možnost jednorázového uklidu v domě, mám starší mamku a ráda bych jí občas zaplatila kompletní úklid, ale bohužel tu jsou jen firmy, které berou pravidelné zakázky ve firmách a ne u jednotlivců. Dobrá restaurace i třeba pizzerie se zahrádkou a dětským hřištěm…je tu pouze jedna(bez hřiště) a ta myslím nestačí, zbytek jsou hospody 4-5 cenové skupiny. A taky lahůdky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
7.10.19 22:45

Bydlime na male vesnicce. Je tu mala hodpodka a coop. Okresni mesto cca 7km ale nemam ridicak. Na bus je to cca 2km takze jsem zavisla na manzelovi, ve meste mi chybi kvalitni zubni, kvalitni gyndar, takze dojizdim akoro pres 100km. Farmarske trhy, dobra restaurace, jediny co tam za to stoji je steak house, kterej je predrazenej. Mc donalds nebo jiny fastfood, rozvoz jidla, rohliku, kino, sauna.
Nejhorsi je pro mne ale to ze si nemam tady s kym pokecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová