Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte chci se zeptat jaké sušene mleko použíate do marcipán dělala jsme dort a marcián se me roztíkalaa i trošku sjel zjistila jsme že jsme mela malo masla v kremu a malí stupen v lednici ael pak jsme zjistila že to muže být i sušeným mlékem ja určite dala mín maslaa zrovna si peču jen tak na skoušku jestlise to tedka povede nebo to bude marcipánem
kupovala jsem práve polotučne v tesku v te bilo modre krabičce ale práve me jedna pani cukrářka řekla že i sušeným mlekem se to stává že si koupila pres net susene mlekoa marcipán ji z dortu proste sjel ![]()
Nemyslim si ze by to bylo mlekem,polotucne je na marcipanm akorat.Jaky delas marcipan?co tam vsechno pridavas,a ten krem mas jakej?pod marcipanem na dortu mas co?
maslovej krem ale jaj sme tam opravdu dala ohodne min masla do toho kremu to bude asi tím do marcpánu dávám tohle
sušene mleko cukr moučka,med,olej,voda,mandlove aroma pokud mate lepší recept rada skusím i jinej
ja tedy delam,marcipan,–susene mleko,dve lzicky vody,cukr,aroma,dve lzice medu.olej nedavam
a neprelila si ho treba?vodou?mozna dela neplechu i ten olej
bohemilk koukla jsem tak by to melo být snad ok ne,no ted jsme dortík natřela a dala do kremu mnohem více tooh maslaa bylo to fakto nečem jiném holky mužu když už to mám v lednici to večer obalit,lednici mám na 5tku ja ot delám ted jen tu pro nas doma nazkoušku aby se me to příšte nestalo
a dekuji skusím tam nedat ten olej je fakt že bylo bylostrasne lepiví když jsem tam vše dala musela jsme datpak hodne curkru a vody jsme dala maličko
Hele jeste ja delam tohle:nez dam do lednice dort,tak tu policku obklopim kartonem.pac jednou se mi taky stalo,ze se mi dort roztekl
jo a ten olej bych tam nedavala,je to zbytecne.
jo karton?to slyším poprvé me řekli ž mama dat proste v lednici vyší stupen jinak se ot bude roztíkat a i pokud dam do kremu mín masla ted jsme to udelala dobře a jen doufám že už to bude taky v pohode a nic t neudelá jestli jo tak už si opravdu nebudu vedet rady
marcipán ze sušeného mléka???
to asi nebude marcipán ![]()
marcipán se dělá výhradně z mandlí a ne ze sušeného mléka ![]()
baginna píše:
marcipán ze sušeného mléka???to asi nebude marcipán
marcipán se dělá výhradně z mandlí a ne ze sušeného mléka