Jedí vaše děti krupicovou kaši?

4989
27.2.12 20:18

krupicova kase

ahoj
davate detem krupicovou kasi? ja ji dnes varila prvne a byla jsem na sebe patricne hrda, ze jsem ji ani trosku nepripalila. myslela jsem, jak se budou olizovat a ono nic. starsi rvala, ze to jist nebude, ze chce chleba a malej jecel zrovna tak, vyndaval si to z pusy a patlal po teplakach… tak me uplne zkazily radost. :? ja na ni dostala chu,t a to jsem ji jako mala nesnasela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl. Hana
27.2.12 20:21

Sama píšeš, žes ji nesnášela, tak se nediv svým dětem, že jim taky nešmakuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
22614
27.2.12 20:22

Dávala jsem od 8.měsíce, instantní zvracela :roll: ale kolem roka ji to přešlo, už ji nechce asi ani vidět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
27.2.12 20:24

Moje děti by se po ní utloukly, hlavně Maty, kdyby bylo po jeho, nemáme k večeři nic jiného než krupičnou kaši nebo palačinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
27.2.12 20:24

Jinak jsem dávala, ale časem se jí přejedl a už ji taky nechce. Nedávno jsem si uvařila pro sebe a olízl jen jednou lžičku a fertig.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
27.2.12 20:25

Ja jsem ji jeste nedavala, ale krupicovou kasi taky nesnasim, takze se jim nedivim. ;)

• Citovat
  • Upravit
9223
27.2.12 20:25
lucie.t píše:
ahoj
davate detem krupicovou kasi? ja ji dnes varila prvne a byla jsem na sebe patricne hrda, ze jsem ji ani trosku nepripalila. myslela jsem, jak se budou olizovat a ono nic. starsi rvala, ze to jist nebude, ze chce chleba a malej jecel zrovna tak, vyndaval si to z pusy a patlal po teplakach… tak me uplne zkazily radost. :? ja na ni dostala chu,t a to jsem ji jako mala nesnasela.

promiň,ale :lol: :lol: :lol: živě si to umím představit… Ber to tak,že chleba je namazanej hned tak je vlastně fajn,že jim stačí,kaše je na dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
27.2.12 20:39

Naše děti jí vzaly na milost až ve školce (ten starší jí sní talíř, mladší tak aby se neřeklo) a to jsem je doma lákala čtverečky čokolády, jak se krásně rozpustí v té horké kaši, no mňaaaam, hned bych si dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.2.12 20:43

Jé, krupicová kaše :jazyk: . Pro mého mladšího (12 let) stále nejoblíbenější večeře následovaná volskými oky…, ale někdo na ni prostě není, mě taky v dětství moc nejela, teď bych se po ní utloukla, ale zase jí nemůžu, příšerně mě nadýmá. Dej tomu čas, namaž chleba a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
27.2.12 20:47

Krupicovou kaši miluju, ale musí být řídká :lol: , můj osmiletý syn by se po ní utloukl, skoro čtyřicetiletý švagr jí taky miluje, čtyřletá dcera jí sní, jen když je tam hodně granka a cukru :oops: :lol: a manžel ji nesnáší (respektive ji neměl rád jako dítě a za těch dvanáct let, co jsme spolu ještě neochutnal)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.12 20:53

kaše miluju a malej je po mě :) nejradši máme posypanou ovocem a já ještě hromadou granka :) Ale ta instantní mě nějak nenadchla.

• Citovat
  • Upravit
141
27.2.12 20:53

Tak u nás zaručeně number one! Matýsek jí začal baštit v roce a baští jí dodnes, jedl by jí denně k večeři, jen občas ho ošulím polévkou. U babičky jí vydyndá i k snídani, na to já jsem ráno líná. Ale že jí večeří jsem ráda, on je jedlík na baterky, ale kaši téměř vždy sní všechnu. A na chudáka žebrajícího hafana nic nezbyde :)Jo a musí být řídká. Já si taky občas dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.2.12 20:59

Já bych jí jedla i hustou a klidně i studenou, mívala jsem to ráda, skoro se dala za studena krájet, jen kdybych ji snesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.2.12 21:01

Kluci mají krupici taky rádi,děláme ji často.I mě a manželovi chutná.Takže jsme vlastně taková krupicová rodina. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3668
27.2.12 21:09

Krupicovou kaši jsem měla vždycky ráda, ale teď co jsem v očekávání bych ji mohla pomalu každý den. No jsem zvědavá, jak na tom bude jednou potomek. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí