Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj
davate detem krupicovou kasi? ja ji dnes varila prvne a byla jsem na sebe patricne hrda, ze jsem ji ani trosku nepripalila. myslela jsem, jak se budou olizovat a ono nic. starsi rvala, ze to jist nebude, ze chce chleba a malej jecel zrovna tak, vyndaval si to z pusy a patlal po teplakach… tak me uplne zkazily radost.
ja na ni dostala chu,t a to jsem ji jako mala nesnasela.
Sama píšeš, žes ji nesnášela, tak se nediv svým dětem, že jim taky nešmakuje ![]()
Dávala jsem od 8.měsíce, instantní zvracela
ale kolem roka ji to přešlo, už ji nechce asi ani vidět ![]()
Moje děti by se po ní utloukly, hlavně Maty, kdyby bylo po jeho, nemáme k večeři nic jiného než krupičnou kaši nebo palačinky.
Jinak jsem dávala, ale časem se jí přejedl a už ji taky nechce. Nedávno jsem si uvařila pro sebe a olízl jen jednou lžičku a fertig.
Ja jsem ji jeste nedavala, ale krupicovou kasi taky nesnasim, takze se jim nedivim. ![]()
lucie.t píše:
ahoj
davate detem krupicovou kasi? ja ji dnes varila prvne a byla jsem na sebe patricne hrda, ze jsem ji ani trosku nepripalila. myslela jsem, jak se budou olizovat a ono nic. starsi rvala, ze to jist nebude, ze chce chleba a malej jecel zrovna tak, vyndaval si to z pusy a patlal po teplakach… tak me uplne zkazily radost.ja na ni dostala chu,t a to jsem ji jako mala nesnasela.
promiň,ale
živě si to umím představit… Ber to tak,že chleba je namazanej hned tak je vlastně fajn,že jim stačí,kaše je na dlouho…
Naše děti jí vzaly na milost až ve školce (ten starší jí sní talíř, mladší tak aby se neřeklo) a to jsem je doma lákala čtverečky čokolády, jak se krásně rozpustí v té horké kaši, no mňaaaam, hned bych si dala ![]()
Jé, krupicová kaše
. Pro mého mladšího (12 let) stále nejoblíbenější večeře následovaná volskými oky…, ale někdo na ni prostě není, mě taky v dětství moc nejela, teď bych se po ní utloukla, ale zase jí nemůžu, příšerně mě nadýmá. Dej tomu čas, namaž chleba a je klid.
Krupicovou kaši miluju, ale musí být řídká
, můj osmiletý syn by se po ní utloukl, skoro čtyřicetiletý švagr jí taky miluje, čtyřletá dcera jí sní, jen když je tam hodně granka a cukru
a manžel ji nesnáší (respektive ji neměl rád jako dítě a za těch dvanáct let, co jsme spolu ještě neochutnal)…
kaše miluju a malej je po mě
nejradši máme posypanou ovocem a já ještě hromadou granka
Ale ta instantní mě nějak nenadchla.
Tak u nás zaručeně number one! Matýsek jí začal baštit v roce a baští jí dodnes, jedl by jí denně k večeři, jen občas ho ošulím polévkou. U babičky jí vydyndá i k snídani, na to já jsem ráno líná. Ale že jí večeří jsem ráda, on je jedlík na baterky, ale kaši téměř vždy sní všechnu. A na chudáka žebrajícího hafana nic nezbyde
Jo a musí být řídká. Já si taky občas dám.
Já bych jí jedla i hustou a klidně i studenou, mívala jsem to ráda, skoro se dala za studena krájet, jen kdybych ji snesla.
Kluci mají krupici taky rádi,děláme ji často.I mě a manželovi chutná.Takže jsme vlastně taková krupicová rodina. ![]()
Krupicovou kaši jsem měla vždycky ráda, ale teď co jsem v očekávání bych ji mohla pomalu každý den. No jsem zvědavá, jak na tom bude jednou potomek.
![]()