Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Moji kluci ji mají taky rádi,hlavně starší.Ale popravdě náš malej baští všechno ![]()
Já kaši teď v těhu můžu, takže ji občas udělám a malá ji taky baští. Začala jsem jí dělat z celozrnné mouky a je taky moc dobrá. Navrch máslíčko, granko a kompotované jahody ![]()
krupicovou kaši miluju celý svůj život! Vařím jí teď často k obědu psovi a když mě u toho mladá načape, musím jí dát taky. Někdy ji baštíme všichni tři ![]()
Vařívala mi ji babička. Mamka říkala ať to nejím, že budu tlustá, tak jsem na ni chodila na tajňačku ![]()
Nejradši mám se skořicí. Mňam!
ozivuji diskuzi, prosim o inspiraci - cim zdobite detem krupicku (male je 19m) dekuji
@mumisek79 píše:ozivuji diskuzi, prosim o inspiraci - cim zdobite detem krupicku (male je 19m) dekuji
Potřebuje ji mít nazdobenou? ![]()
@Svistice samotnou jen tak ji nesni… a takhle si take nejsem jista, ale chci to zas vyzkouset ![]()
Krupicovou kasi nevarime, ale na jine davame rozinky, sirupy - javorovy, datlovy, agavovy. Ale vetsinou nic
Jo a starsi vyzaduje granko, bohuzel…
Ja davam na vsechny typy kase nejradsi nastrouhany jablicko a skoricovy cukr mnam ![]()
@mumisek79 Na ochucení můžeš zkusit ovoce, med, skořici s cukrem, někdo dává lentilky, kakao nebo strouhanou čokoládu (já bych teda tři poslední věci 19 měsíčnímu nedala).
Náš ji měl v 18 měsících poprvé se skořicí a taky zatím naposled, vůbec ho to nezaujalo, a to je dost popelnice. Za mě teda žádná škoda, jsem raději, když mi sežere k večeři „moji“ mozzarellu a celé rajče.
@mumisek79 ja jsem casto delala krupici, ale jen kukuricnou. Nebo se ji rika polenta- ta je instantni, vari se 3 min a ma hlavne mnohem vice vitaminu a mineralu, nez obycejna bila. Davala jsem vsechno mozne - dusene jablko nebo hruska s rozinkami, datlovy sirup, bio-kakao…
Jo a uvarena polenta se da nalit do hrnku, necha vychladnout a pak je to super knedlik. Takze usetrena prace. Ten se da pak treba osmazit, nebo jak priloha misto klasickeho houskoveho, coz je pro male deti jidlo podle me nevhodne…
@Svistice
diky, mala je prave zas celkem nezrava tak uz nevim co zase vyzkouset…jen pro inspiraci jeste odskocim od tematu, jak by jsi udelala rybickovou pomazanku? ![]()
Kousek másla, skořicový cukr, granko, v zimě banány, v létě borůvky/maliny, javorový sirup, starším neteřím jsem dávala i pár lentilek, ale až potom, co půlku snědly.
@mumisek79 píše:
@Svisticediky, mala je prave zas celkem nezrava tak uz nevim co zase vyzkouset…jen pro inspiraci jeste odskocim od tematu, jak by jsi udelala rybickovou pomazanku?
19 měsíčnímu už normálně jako pro nás - rybičky, vejce natvrdo, trochu kyselé okurky, cibule a rozměklé máslo, sladkou papriku. Nepřehánět se solí a pepřem.