Jedí vaše děti krupicovou kaši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1517
27.2.12 21:23

Moji kluci ji mají taky rádi,hlavně starší.Ale popravdě náš malej baští všechno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
27.2.12 21:24

Já kaši teď v těhu můžu, takže ji občas udělám a malá ji taky baští. Začala jsem jí dělat z celozrnné mouky a je taky moc dobrá. Navrch máslíčko, granko a kompotované jahody :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.2.12 22:31

krupicovou kaši miluju celý svůj život! Vařím jí teď často k obědu psovi a když mě u toho mladá načape, musím jí dát taky. Někdy ji baštíme všichni tři ;)
Vařívala mi ji babička. Mamka říkala ať to nejím, že budu tlustá, tak jsem na ni chodila na tajňačku 8)
Nejradši mám se skořicí. Mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:24

:lol: ozivuji diskuzi, prosim o inspiraci - cim zdobite detem krupicku (male je 19m) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.1.15 21:28
@mumisek79 píše: :lol: ozivuji diskuzi, prosim o inspiraci - cim zdobite detem krupicku (male je 19m) dekuji

Potřebuje ji mít nazdobenou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:31

@Svistice samotnou jen tak ji nesni… a takhle si take nejsem jista, ale chci to zas vyzkouset ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
31.1.15 21:32

Krupicovou kasi nevarime, ale na jine davame rozinky, sirupy - javorovy, datlovy, agavovy. Ale vetsinou nic :lol: Jo a starsi vyzaduje granko, bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
31.1.15 21:33

Ja davam na vsechny typy kase nejradsi nastrouhany jablicko a skoricovy cukr mnam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.1.15 21:34

@mumisek79 Na ochucení můžeš zkusit ovoce, med, skořici s cukrem, někdo dává lentilky, kakao nebo strouhanou čokoládu (já bych teda tři poslední věci 19 měsíčnímu nedala).
Náš ji měl v 18 měsících poprvé se skořicí a taky zatím naposled, vůbec ho to nezaujalo, a to je dost popelnice. Za mě teda žádná škoda, jsem raději, když mi sežere k večeři „moji“ mozzarellu a celé rajče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
31.1.15 21:36

@mumisek79 ja jsem casto delala krupici, ale jen kukuricnou. Nebo se ji rika polenta- ta je instantni, vari se 3 min a ma hlavne mnohem vice vitaminu a mineralu, nez obycejna bila. Davala jsem vsechno mozne - dusene jablko nebo hruska s rozinkami, datlovy sirup, bio-kakao…
Jo a uvarena polenta se da nalit do hrnku, necha vychladnout a pak je to super knedlik. Takze usetrena prace. Ten se da pak treba osmazit, nebo jak priloha misto klasickeho houskoveho, coz je pro male deti jidlo podle me nevhodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067

@Svistice :lol: diky, mala je prave zas celkem nezrava tak uz nevim co zase vyzkouset…jen pro inspiraci jeste odskocim od tematu, jak by jsi udelala rybickovou pomazanku? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16161

Kousek másla, skořicový cukr, granko, v zimě banány, v létě borůvky/maliny, javorový sirup, starším neteřím jsem dávala i pár lentilek, ale až potom, co půlku snědly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:38

@zrcadlo dekuji, to je aaale veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
31.1.15 21:38

Sypu grankem, jen tak kaši sní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.1.15 21:39
@mumisek79 píše:
@Svistice :lol: diky, mala je prave zas celkem nezrava tak uz nevim co zase vyzkouset…jen pro inspiraci jeste odskocim od tematu, jak by jsi udelala rybickovou pomazanku? :oops:

19 měsíčnímu už normálně jako pro nás - rybičky, vejce natvrdo, trochu kyselé okurky, cibule a rozměklé máslo, sladkou papriku. Nepřehánět se solí a pepřem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí