Jaké teď nosíte oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9750
2.9.18 10:45

Letní šaty, ale je pravda, že občas už mi je kapánek chladno :mrgreen:
Děcka nosí sukni/kraťasy + triko a bundu, když prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.9.18 10:50

Já řeším každý ráno stejný problém. Momentálně je u nás celkem teplo, mokro po dešti, ale teplo na krátké rukávy a klidně sukni, klube se sluníčko.

Dcera má akorát letní sandálky a celoročky. Když nevím, táhnu do školky oboje :D Nějaký kecky nám chybí, potřebovala bych dokoupit. Má to ale cenu? :think: Jinak teda dlouhé legíny, tričko s krátkým rukávem a svetřík. Do batůžku lehčí šusťákovou bundičku. Nejhorší je, že ráno je zima a odpoledne je to potom na letní a já chodím jak vánoční stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.9.18 11:14
@aiwwa píše:
Budu za blázna, ale sukni nebo kraťasy a krátké triko, letní boty jsem vyměnila za tenisky.U nás je 15 stupňů.

Já taky tak, konečně je venku pro mě přijatelná teplota, nosím kalhoty, tričko s krátkým rukávem a otevřené boty. Už jako děcka jsme mohly od 15 stupňů nosit krátký rukáv, od 1. třídy jsme se se ségrou vypravovaly samy. Navečer si hodím přes ramena lehký svetr.
Dcera je úplně extrém, nemá ráda horko a včera místo spaní chytala na balkoně vodu, šťastná, že konečně prší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
2.9.18 11:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Jaké teď nosíte obleceni vy i vaše deti?
Včetně bot.:mavam:

To už se musí anonymně zakládat i vlákno o hadrech? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
2.9.18 11:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Jaké teď nosíte obleceni vy i vaše deti?
Včetně bot.:mavam:

A proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
2.9.18 11:35
@lachtanice86 píše:
A proč anonym?

Hlásila jsem, ta květinková vlna u každé banality je poslední dobou už neúnosná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
2.9.18 11:46
@Kriss Tina píše:
@Mar__tanka1983 tam se chystáme taky :mrgreen: nebudu to s oblečením přehánět davy a horká polévka člověka zahřeje :pankac:

faakt?
Já se nejvíc těším na USMX Cantinu :palec: A na klasickou cibulačku o Francouzské aliance.
Taky si říkám, že je ideální polévkové počasí.
Akorát nakonec půjdu asi sama (obvolám kámošky), chlapovi se nechce a synátor za chvíli razí s dědečkem do Techmanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
2.9.18 11:50

Děti nosí dlouhé tepláky, krátký rukáv, mikinu a botasky. Já to samé. Manžel chodí ještě v triku a kraťasech :lol: Starší, 3 letý, už měl 2× i bundu, je zmrzlina :lol: ale jinak si zatím vystačíme s mikinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.9.18 11:52

@aiwwa
Budeme dvě, já teda ještě ani nevyměnila boty, takže furt sandálky. Dcera si taky zatím nestěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115979
2.9.18 11:54
@Kajak18 píše:
@aiwwa
Budeme dvě, já teda ještě ani nevyměnila boty, takže furt sandálky. Dcera si taky zatím nestěžuje.

v pátek jsem viděla v Praze skoro všechny v bundě, přitom bylo kolem 18-20 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.9.18 11:58

@aiwwa také nosím stále letní věci a žabky a nevím jak jinde ale u nás azuro voda v bazénu 25st. takže se budeme odp koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115979
2.9.18 12:11
@jopo píše:
@aiwwa také nosím stále letní věci a žabky a nevím jak jinde ale u nás azuro voda v bazénu 25st. takže se budeme odp koupat.

u nás teda azuro není, je krásně zataženo, ale 20 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
2.9.18 12:14

Já nosím celoročně sukni/šaty, takže jsem akorát vyměnila super letní modely za jiné. Boty teda otevřené teď nenosím, všude mokro, kaluže, to bych v nich za chvilku měla vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140239
2.9.18 12:16
@sirikit píše:
Hlásila jsem, ta květinková vlna u každé banality je poslední dobou už neúnosná.

asi se jim líbí kytičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140239
2.9.18 12:17

triko s krátkým rukávem,bermudy a tenisky,tady se zase otepluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...