Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Jaké teď nosíte obleceni vy i vaše deti?
Včetně bot.
Máš na mysli s ohledem na počasí či značku
?
Leginy nebo džíny, tričko, lehká mikina nebo svetr, tenisky. Syn s sebou nosí v batůžku ještě bundičku, kdyby mu byla zima nebo třeba mrholilo.
Tenisky, dlouhé kalhoty nebo džíny, tričko s krátkým rukávem, svetřík nebo mikinu
@Aduš8 myslím kvůli počasí ![]()
Prave jsem otevřela botník a krom otevřených letních a podzimních kozaček a polobotek nic jiného neobsahuje ![]()
Ale říkám si, jestli není brzo ![]()
@Anonymní píše:
@Aduš8 myslím kvůli počasí
Prave jsem otevřela botník a krom otevřených letních a podzimních kozaček a polobotek nic jiného neobsahuje
Ale říkám si, jestli není brzo
Na co brzo? Tak u nás je 13 stupňů to fakt není na letní otevřené boty
navíc prší, takže padli i třeba látkové tenisky, takže syn nosí buď gumaky nebo kožené polobotky, já tenisky co mám jako celoroční, vezmu je v létě když prší, vezmu je v zimě do sněhu akorát se silnější ponožkou ![]()
Já se oblíkám podle teploměru, ne podle kalendáře, jako některé moje kamarádky, co když se na jaře ochladí k nule, tak klepou kosu, protože přeci si nebudou „v dubnu brát zimní bundu“. ![]()
Večer kalhoty, tričko a softshellka. Přes den, když je tepleji, tak jen mikina.
Dítě to samé.
Boty mám takové víc uzavřené kožené mokasíny.
Protoze jsem v 9 mesici a tehu kalhoty uz si kupovat nechci nosim leginy a k tomu halenky a jeansovou bundu, kdyz se otepli tak tehu saty a pres to lehla bundicka. Boty polobotky, mokasiny balerinky na nizke platforme.
Pokud jdu do lesa tak kontickove tenisky.
@Anonymní píše:
@Aduš8 myslím kvůli počasí
Prave jsem otevřela botník a krom otevřených letních a podzimních kozaček a polobotek nic jiného neobsahuje
Ale říkám si, jestli není brzo
Ty se směješ,ale jsou takové,kterým záleží víc na té značce,než aby jim bylo teplo
já nosím triko,mikinu nebo svetr,džíny. K tomu nízké botasky nebo mokasíny. Ale včera už mi byla zima,tak jsem si šla koupit softshellovou bundu. Na jaře jsem to nestihla,přešla jsem ze zimní rovnou na šortky
malého oblékám víceméně stejně a v kočárku přikrývám dekou. Včera už jsem uvažovala,jestli nevytahnu ten kryt přes nánožník,aby ne něj nefučelo. Je u nás fakt kosa.
Budu za blázna, ale sukni nebo kraťasy a krátké triko, letní boty jsem vyměnila za tenisky.U nás je 15 stupňů.
U nás kolem 18, 19 stupňů. Já nosím sukni ke kolenům nebo tenčí kalhoty/tepláky, tričko s krátkým a lehkou bundičku/mikinu. Na nohou sandále nebo tenisky. Kluci nosí tenké tepláky, tričko s krátkým a mikinu. Ještě před pár dny lítali v sandálech nebo plátěných teniskách, dnes jsem poprvé dala kožené polobotky, venku je vlhko. Včera jak lilo a byli jsme na akci, kde byli celé odpoledne venku, tak měli soupravu z letního softshellu a gumáky, já sandále.
já tě chápu, taky koukám každej den z okna a nevim.
Problém mám hlavně v tom, že je syn potivej, takže když to přeženu, tak se okamžitě zpotí, ofoukne a je to v háji… ![]()
včera byl venku v teplákách, naimpregnovaných plátěnkách (nelítali sme v trávě), triku s dlouhým a softshelce. A byl trošku opocenej. Takže sem si říkala, že softku vyměním za mikinu, že jak lítá, tak se zahřeje.
No a dneska začalo i foukat a poprchávat, takže zřejmě dostane triko s krátkým, mikinu a softshelku. A boty dám kožený bez vyteplení.
Já nosím „neoprenový“ kecky, legíny, tuniku a normální mikinu s kapucou a nesmí mi chybět šátek.
Za dvě hodiny se chystáme na festival polévky
Asi přihodím pro sebe taky softshelovou bundu, protože to vypadá, že bude pršet ![]()
@Mar__tanka1983 tam se chystáme taky
nebudu to s oblečením přehánět davy a horká polévka člověka zahřeje ![]()
Ahoj holky.
Jaké teď nosíte obleceni vy i vaše deti?
Včetně bot.