Jaké teď nosíte oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5822
2.9.18 12:26

@aiwwa tak tady to zase peče ani mrak a včera pršelo tak je jak v prádelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.18 12:49

Rano 3/4 kalhoty a nejaky top/tuniku/tricko co mam na raminka, lehkou bundu nebo svetr. Jeste sandaly nebo takove ty nazouvaci, nizke, plne boty.
Odpoledne je mi horko, takze sukni/kratasy a tricko. Budu si nosit od utery veci, abych se mohla prevlecet v praci.
I zabky nosim, jeste mi neni zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
2.9.18 12:56

tak to chápu, že jste ještě vyletnění, když máte okolo 20 st. Tady je 12, fouká, poprchává, prostě je hnusně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.9.18 12:58

Do prace -dziny,triko na raminka,svetrik/mikinu, botasky nebo baleriny
Doma - teplaky a mikinu
Zase nejaka extra zima jeste neni a do prace stejne jedu mhd a nikde po venku nechodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.18 13:03

Ted v pondeli jsem sla k nam do marketu v 18h. a byla jsem oblecena vic (dlouhe leginy a tricko s dl. rukavem a tenisky jsem mela a svetr jsem si nesla v ruce), protoze jsme jeli s deckama na letni kino, ktere koncilo po 22h., prodavacky zdesene, vyptavaly se, ze venku je zima? Ja ne, ale vecer mozna bude a mi se nechtelo tahnout vice veci pro sebe, tak jsem se rovnou vic oblekla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
2.9.18 17:28

Tady to prechodovy obdobi neanasim. Rano kosa (jezdim do prace o pul seste) a odpoledne horko. Doted jseme mela leto, tedy kratasy, sukne a tilka. Zitra asi dlouhe tenke kalhoty a tricko, musim se oblect na cely den venku, to bude orech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
2.9.18 17:33
@lachtanice86 píše:
A proč anonym?

Třeba je to troll, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.9.18 17:36

Máme tady 14 stupňů - nosím letní šaty a otevřené letní sandálky…Ale já jsem Viking, no :mrgreen: Naposledy jsem se ovívala vějířem v jihlavském podzemí :jazyk: :andel: Doma nosím šaty na ramínka a chodím boso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
2.9.18 17:39

@Apaji Já chodím občas naboso i venku, hlavně po trávě. Děcko je po mně, ta by nejradši i lítala nahatá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
2.9.18 22:21

nosím tričko s krátkým rukávem a plátěný kalhoty, případně kratasy. Když vidím v Praze lidi v péřových zimních bundách, opravdu si klepu na čelo, přijde mi to přehnaný, až histerický. Vždyž je kolem 18-20 st. to fakt není na bundu. Nechápu, co ty lidi nosí v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.9.18 22:35

@Apaji to se ti nedivím že jsi se ovivala neb to nebylo určitě kvuli teplotě ale vlhku. To je totiž pak jedno kolik je stupňů neb já se ve vlhku potim i při 10st. Nesnasim vlhko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.9.18 22:38

@Quinn7 zitra jdu ve 3/4 a tilku. Jako jo trochu se ochladilo, ale žádný drámo. Dnes v noci hlásí 17st a na zítra 27 u nás. Kdyby to bylo pod 20 budu spokojená. Holka jde do školky v kratasech a kluk di školy také a tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
2.9.18 23:43

@jopo tak, tak. Vůbec nechápu co všichni začali vyšilovat a vytahovat zimní bundy, který patří někam na hory. Třeba dneska mi občas bylo trochu chladno, ale snad taky trochu něco vydržim a neletim se hned oblíkat, pak jsou lidi zchoulostivělý a furt nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.9.18 09:04

@jopo

Jasně, když je prádelka, je to hnus. Ale já měla pocit, že se tam nehne vzduch/nedýchatelno/dusno (ne šílené horko) a nejhorší to bylo v sálku, kde jsou ty fotografie. Lidé nabalení do mikin a svetrů, protože „podzemí“, dcera se na to také vyflákla a šla normálně v letních šatech.

Ale je pravda, že jsem zažila ledová podzemí, nu čekala jsem alespoň ten chládek a spíše jsem se tam zalkla 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.9.18 09:08

@laducha

Jo jo, také ráda chodím boso i venku (ačkoliv ve vedrech nevycházím)…Ale upřímně, v létě mám vždy tak hnusné nohy, že bych mohla pedikúru provádět třikrát týdně :zed: V zimě mi stačí jednou za měsíc. V létě hrubá kůže, otlaky, sem tam praskliny…V zimě v pohodě. Protože v létě ani neznám slovo „ponožky“ (no, spíše tak od března do října), papuče ani nemám, tak prostě ta kůže nějak rychle odchází no :nevim: A v sandálech je to nejvíce vidět, tak se musím starat pořád :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková