Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LucieTeresia
doktoři to neřeknou a tady některá ano
s jistotou
@Annabela11 No právě 😁 😁 proto jsem to tu zkusila zmínit. Řekli mi 3× holku a 2× kluka. Jsem z toho jelen 😁
@LucieTeresia Poptej se na příštím ultrazvuku svého lékaře…tady s te mazanice nikdo nic neuvidí
Tak jestli chceš slyšet stoprocentní verdikt z rozmazaný fotky, kde se x doktorů neshodlo nad originálem… za mě na 100 % holka. Reklamace nepřijímám. A malej tip - dneska prej strašně frčí žlutá, šedá a béžová ![]()
@LucieTeresia píše:
Dobrý večer maminky, prosím řekne mi některá z vás, co vidíte na ultrazvuku? Doktoři mi to neřekli na 100%.
Chceme už nakupovat věcičky, jsem na začátku 6. měsíce.
Nějaká zkušenější maminka v tom určitě něco uvidí. Děkuji předem za všechny odpovědi.![]()
Vidím odraz mobilu. Když doktor neřekne na 100%, víc tady nezjistíš ![]()
Já na fotkách nevidím ani to, že jde o miminko. Natož jeho pohlaví ![]()
@Niky2 Mají tam být roztažené nožky, ale já čekám první miminko a nepoznám to na 100% co tam je.
Ja ani nevím na co se dívám, rozmazaná fotka, kde ani nepoznám o jakou část dítěte jde
z toho ti tu nikdo nic neřekne a už určitě bych se taky neřídila nějakým anonymním typem a na jeho zakládě nakupovala výbavu ![]()
@LucieTeresia píše:
@Niky2 Mají tam být roztažené nožky, ale já čekám první miminko a nepoznám to na 100% co tam je.
Když to nevidí doktor, co celý den kouká do vagín a děloh, tak tady asi většího odborníka nepotkáš.
Jak chces tu po nas podle fotky a jeste k tomu silene rozmazane, kde neni lautr nic k rozeznani, strilet pohlavi
to nevymyslis. Pokud ti doktor rekl, ze vidi kluka a pak holku, tak tady necekej osvetu. Pockej do dalsi navstevy nebo do porodu ![]()
Dobrý večer maminky, prosím řekne mi některá z vás, co vidíte na ultrazvuku? Doktoři mi to neřekli na 100%
.

Chceme už nakupovat věcičky, jsem na začátku 6. měsíce.
Nějaká zkušenější maminka v tom určitě něco uvidí. Děkuji předem za všechny odpovědi.