Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, chci se jen zeptat, jaké mléko jste dávali vašim dětičkám? Malé je 13 měsíců, stále kojíme ráno a večer, ale dva poslední večery se napila dost málo, tak nevím, jestli pomalu neodstavíme. Myslela jsem, že koupím Sunar, kamarádka dává UM z DM Babylove, tak nevím. Nechci nic moc drahého, nemám peněz nazbyt, ale zase bych ji nechtěla dát něco nekvalitního. Předem díky za odpověď.
Dávám to z DM, byl na Sunaru, ale měl docela splávek, tak jsme přešli na to babylove. Složení je obdobné jako u všech ostatních UM, ostatní výrobky jsou kvalitní od DM (příkrmy, kaše…), takže to asi nebude úplný patok. Akorát nemá takovou reklamní masírku jako třeba Nutrilon nebo Sunar, tak se neplatí za reklamu ![]()
Oproti jiným mlékům se trochu hůř rozpouští, ale stačí promíchat vidličkou a je to.
Ahoj,ja jsem davala asi do pul roka nutrilon a pak jsem presla na sunar a davame ho jeste ted a jsem snim spokojena ![]()
ahoj,starší dcera dostávala od roku a půl kravské mlíko,mladší od jednoho roku to samé.Alergie ani žádné jiné zdravotní problémy s tím neměly. ![]()
Dávala jsem Sunar a teprve teď přejdeme na kravské mléko (po ukončeném třetím roce).
ahojky.Myslím si že je dobrý Nutrilon,dáváme ho malé už od narození,sice od začátku to byly palby za to peněz ale ted vyjde zhruba na 340kč a za ten měsíc ho spotřebujeme tak krabici a půl.Ale zase je tu kopu jiných papánek které to vyrovnají.Malá má 10 měsíců a chutná jí skoro všechno.
malému jsem třeba už od 8 měsíce převařovala už pol.mléko a jak mu jelo a chutnalo.U malé jsem si říkala že počkám do toho roku a pak přejdu na to polotučné.
Tak uvidíme.
S jakym UM mate po roce dobre zkusenosti?
Dcera je od malicka na Sunar Nutradefense, dobre po nem spala, ale od doby co je na 3 budi se kolem 1 rano a musi dostat extra davku, zkusila jsem Sunar Complex, ten ji sice zasytil, ale zvraci po nem ![]()
Muzete mi nekdo doporucit kvalitni, sytive batoleci mleko, setrne na zazivani? Diky ![]()
@Petulinaxx tak my mame Sunar Original 2 a pak prejdeme na 3.. A je dost dobry..
@Petulinaxx syn byl taky na Nutradefense, 1 a 2 ok, fakt skvělý UM, ale 3 už mu nějak neseděla-zdálo se mmi taky, že až tak nezasytí a vůbec nějak už to nebylo ono. Vyměnila jsem ho za Rossmanský Babydream Bio, mají teď novou řadu a toto je batolecí mléko Kindermilch 1+ (jestli chceš vidět fotku obalu, tak koukni tady do Recenzí, v sekci Kojenecké mléko jsem tam recenzi psala a krabice je vyfocená), stojí 139kč, bývá často v akcích za 99 a nemůžu si stěžovat-zasytí, voní, chutná, bio a nakonec i ta cena je skvělá. Akorát teda jestli nemáte Rossman dostupný, tak je to pasé, jinde ho nemají.
Ahoj holky, malý trpěl ABKM, teď už měl výsledky negativní, tak prý můžem nasadit mléčné výrobky. Ale vůbec nevím jaké vybrat UM
skoro od narození byl na Nutrilonu AC. Jaké se vám osvědčilo? Pije ho jenom v noci, ale má celkem spotřebu, tak i cena hraje dost roli :-/
@Teruna000 babylove z dm, mam to mlicko rada. Kupovala jsem teda pro kojene dite, od zacatku az skoro do konce kdy pil UM bud to Pre nebo 1 a nebyl problem. To. PR e stoji tusim 159,– za 600g ale je to biokvalita takze pro me super cena ![]()
@Teruna000 A pokračovat Nutrilonem nechceš? Když snášel AC třeba mu bude plně vyhovovat i normální.
Já právě malému dávám Nutrilon, protože ABKM mu při expozičním testu vylučovali za pomocí Nutrilonu, tak jsem si ověřila, že na něj nemá žádnou špatnou reakci.
Drahý je, o tom žádná, ale dá se sehnat i za 270,– Kč/800g, což se myslím dá u větších dětí, které mlíčko už moc nepijí, zvládnout.
@Teruna000 Tak náš byl od narození na Nutrilonu a cca v 1,5 roce jsme přešli na Sunar, zdál se mi hutnější, lépe voněl a malému chutnal
Teď má 2,5 a přestal chtít UM ze dne na den, tak se to snažíme doplnit jogurty a vezme si alespoň trochu normálního mléka ![]()
@katscha no malej má pořád tu spotřebu dost velikou
Ten AC má na necelé 4 dny pixlu ![]()
@quinny a zasytí? Mě se malej budí v noci pořád ještě hlady ![]()