Jaké UM při zácpě?

11202
18.3.11 17:09

Jaké UM při zácpě?

Ahojky
potřebovala bych radu…pátrám na diskusích a na netu jaké je lepší UM na zácpu.
Malé je 1 měsíc a měla jsem pro ní Nutrilon a teď máme Bebu Sensitive…má tmavě zelenou stoličku ale bez rourky se sama nevykaká.
Nechci jí tím trápit a byla bych ráda kdyby si ulevila sama.
A zase jí nechci měnit pořád mlíčko a zkoušet…mám strach že jí tím zacpu ještě víc.
VVím že každé miminko je jiné ale byla bych ráda za vaše odpovědi a názory :wink:

Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1044
18.3.11 17:20

Chtěla bych se zeptat, jak dloho jí to mlíčko (nové) dáváš? My jsme to samé měli se Sunarem a pak jsme přešli na Nutrilon a trvalo tak asi týden, než se stolice změnila. Dr říkala, že to nějaký čas potrvá, než si její zažívání na jinou stravu zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.3.11 17:23

Na kakání jsou nejlepší probiotika - lactobacílky. Najdu ti ten produkt, vím, že ten jeden je nejlepší a je i pro novorozence.
Mlíčko, na to je tady tisíc názorů, nám vyhovoval Nutrilon. Říká se, že zelená stolička je hladová stolička.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
18.3.11 17:30

lumáťa má pravdu, my jsme taky začali dávat laktobacilky (kvůli prdíkům) a taky se nám to zlepšilo. my jsme měli tyto http://www.kapkazdravi.cz/…aby-cps.html , ale byly levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.3.11 17:30

Ahoj, zelená stolička je u tohoto UM v pořádku, rozhodně není hladová. Pokud je na Bebě krátkou dobu, ještě bych ji dávala, pokud déle než týden, uvažovala bych o změně… Co jí bude sedět, netuším, děti byla na Nutrilonu Comfort :wink: A přidat ty laktobacily, jak radí holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.3.11 17:34

Je to tohle - mají nejvíc živých aktivních buněk - v jedné kapsli min 1miliardu. Tohle na kakání všem pomůže :palec: Tak snad i vám :-D
Je to pro kojence a vysypává se to do mlíčka. Denně 1-2kapsle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
18.3.11 17:40

jo o těch laktobacilkách jsem slyšela a tak je hned v pondělí koupím.
Jinak Bebu dáváme už třetí týden a nic se nezměnilo tak :nevim:
asi teda zkusím ty laktobacilky a když to nepomůže tak dáme jiné mlíčko…jo tchýně mě koupila jednou Bebu 1 Pro tak ječstli zkusit to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
18.3.11 17:41

no hladová snad není kdyby byla tak by plakala ne? a jedla častěji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
18.3.11 17:42

A dr ses ptala? Když tak by jí udělal nějaký testy. Nebo alespoň poradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
18.3.11 17:51
Emilka1 píše:
A dr ses ptala? Když tak by jí udělal nějaký testy. Nebo alespoň poradila

ještě ne ale půjdem do poradny tak se zeptám a nebo jí zavolám na mobil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.3.11 17:52

Kebi a ten Nutrilon taky neseděl?
Neboj, hladová není, ta zelená stolice platí pro kojené děti, že je hladová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
18.3.11 17:53

Já bych určitě zkusila dr. 3 týdny mi přijde moc. A jinak spinká dobře a bříško jí nebolí? Kolik ti mlíčka za den vypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.3.11 18:46

Tak naše malá měla nejdřív Nutrilon - zácpa, dali jsme BEBU, měsíc v pohodě a pak taky zácpa a zelená stolička, teď máme 14 dní Sunar nutradefens a stolička krásně žlutá každý den.Ale čekám, jestli se to třeba zase časem nedostane k zácpě, pak už nevím, co bufeme dávat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.3.11 18:54

Holky ta na kakání jsou kluci experti :-P mám dojčata a bojujeme od narození.Takže já bych řekla zakladatelce jediné - miminko je opravdu každé jiné a každé má své zažívání a zkoušet a testovat různý mlík taky není moc dobrý.My měli ty laktobacílky jak tu píšou holky a kluci mi po nich strašně zvraceli taky to nesedne každému mimi,měli jsme píšu -nutrilon,bebu sensitive,bebu ha1,sunar obyč,alfaré, a kakali jsme tuhý no prostě nic žádná změna,dala jsemjim sunar nutradefens kakáme z něho krásně akorát je stolička zelená ,kluci prospívaj tak proč to řešit..A hladový stoličky bývají u kojenách dětí když vypijí moc předního mlíčka tzn.pijí jen krátce,když je miminko na UM nikdy by mu přece nikdo neubíral ne? :nevim: Vždycky jsem dala mlíčka více aby si vzali kolik sami chtějí :-).. Kebinko držím moooc palečky at je vše ok :hug:

• Citovat
  • Upravit
11202
18.3.11 19:49

Fragolko ten nutrilon také neseděl.

Emilka1 píše:
Já bych určitě zkusila dr. 3 týdny mi přijde moc. A jinak spinká dobře a bříško jí nebolí? Kolik ti mlíčka za den vypije?

Vypije tak 600ml někdy víc jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna