Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky
potřebovala bych radu…pátrám na diskusích a na netu jaké je lepší UM na zácpu.
Malé je 1 měsíc a měla jsem pro ní Nutrilon a teď máme Bebu Sensitive…má tmavě zelenou stoličku ale bez rourky se sama nevykaká.
Nechci jí tím trápit a byla bych ráda kdyby si ulevila sama.
A zase jí nechci měnit pořád mlíčko a zkoušet…mám strach že jí tím zacpu ještě víc.
VVím že každé miminko je jiné ale byla bych ráda za vaše odpovědi a názory ![]()
Díky všem
Chtěla bych se zeptat, jak dloho jí to mlíčko (nové) dáváš? My jsme to samé měli se Sunarem a pak jsme přešli na Nutrilon a trvalo tak asi týden, než se stolice změnila. Dr říkala, že to nějaký čas potrvá, než si její zažívání na jinou stravu zvykne
Na kakání jsou nejlepší probiotika - lactobacílky. Najdu ti ten produkt, vím, že ten jeden je nejlepší a je i pro novorozence.
Mlíčko, na to je tady tisíc názorů, nám vyhovoval Nutrilon. Říká se, že zelená stolička je hladová stolička.. ![]()
lumáťa má pravdu, my jsme taky začali dávat laktobacilky (kvůli prdíkům) a taky se nám to zlepšilo. my jsme měli tyto http://www.kapkazdravi.cz/…aby-cps.html , ale byly levnější
Ahoj, zelená stolička je u tohoto UM v pořádku, rozhodně není hladová. Pokud je na Bebě krátkou dobu, ještě bych ji dávala, pokud déle než týden, uvažovala bych o změně… Co jí bude sedět, netuším, děti byla na Nutrilonu Comfort
A přidat ty laktobacily, jak radí holky ![]()
Je to tohle - mají nejvíc živých aktivních buněk - v jedné kapsli min 1miliardu. Tohle na kakání všem pomůže
Tak snad i vám ![]()
Je to pro kojence a vysypává se to do mlíčka. Denně 1-2kapsle.
jo o těch laktobacilkách jsem slyšela a tak je hned v pondělí koupím.
Jinak Bebu dáváme už třetí týden a nic se nezměnilo tak ![]()
asi teda zkusím ty laktobacilky a když to nepomůže tak dáme jiné mlíčko…jo tchýně mě koupila jednou Bebu 1 Pro tak ječstli zkusit to ![]()
no hladová snad není kdyby byla tak by plakala ne? a jedla častěji?
A dr ses ptala? Když tak by jí udělal nějaký testy. Nebo alespoň poradila
Emilka1 píše:
A dr ses ptala? Když tak by jí udělal nějaký testy. Nebo alespoň poradila
ještě ne ale půjdem do poradny tak se zeptám a nebo jí zavolám na mobil ![]()
Kebi a ten Nutrilon taky neseděl?
Neboj, hladová není, ta zelená stolice platí pro kojené děti, že je hladová ![]()
Já bych určitě zkusila dr. 3 týdny mi přijde moc. A jinak spinká dobře a bříško jí nebolí? Kolik ti mlíčka za den vypije?
Tak naše malá měla nejdřív Nutrilon - zácpa, dali jsme BEBU, měsíc v pohodě a pak taky zácpa a zelená stolička, teď máme 14 dní Sunar nutradefens a stolička krásně žlutá každý den.Ale čekám, jestli se to třeba zase časem nedostane k zácpě, pak už nevím, co bufeme dávat. ![]()
Holky ta na kakání jsou kluci experti
mám dojčata a bojujeme od narození.Takže já bych řekla zakladatelce jediné - miminko je opravdu každé jiné a každé má své zažívání a zkoušet a testovat různý mlík taky není moc dobrý.My měli ty laktobacílky jak tu píšou holky a kluci mi po nich strašně zvraceli taky to nesedne každému mimi,měli jsme píšu -nutrilon,bebu sensitive,bebu ha1,sunar obyč,alfaré, a kakali jsme tuhý no prostě nic žádná změna,dala jsemjim sunar nutradefens kakáme z něho krásně akorát je stolička zelená ,kluci prospívaj tak proč to řešit..A hladový stoličky bývají u kojenách dětí když vypijí moc předního mlíčka tzn.pijí jen krátce,když je miminko na UM nikdy by mu přece nikdo neubíral ne?
Vždycky jsem dala mlíčka více aby si vzali kolik sami chtějí
.. Kebinko držím moooc palečky at je vše ok ![]()
Fragolko ten nutrilon také neseděl.
Emilka1 píše:
Já bych určitě zkusila dr. 3 týdny mi přijde moc. A jinak spinká dobře a bříško jí nebolí? Kolik ti mlíčka za den vypije?
Vypije tak 600ml někdy víc jak kdy