Hydrogelové polštářky

1322
17.3.11 12:52

Hydrogelové polštářky

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s hydrogelovými polštářky na bradavky zn. Medela nebo Chicco a které jsou lepší? Polštářky jsou na jedno použití nebo více? Kojení šíleně bolí, už jsem vyzkoušela snad vše. Tak mi sestra od dokt.poradila tyto polštářky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
17.3.11 13:30

Ahoj, měla jsem je krátkou dobu, možná mi pomohly, ale jistotu nemám. Každopádně tenkrát mne to bolelo tak, že za jakoukoliv i neověřenou pomoc jsem byla ráda. Tudíž jsem je koupila a chvíli používala.
Měla jsem ty od Chicca, dají se používat vícekrát, je to ale omezené myslím na 24 hodin od otevření sáčku.
Chce to čas, trpělivost a hlavně správné přikládání k prsu. Zkus prostudovat www.kojeni.net (v menu je to pod Databáze otázek a odpovědí a pak si zvol příslušnou kolonku a pročti si to.
P.S.: Jako úplně první pomoc asi týden po porodu se mi osvědčily kloboučky. Díky nim se mi prsa stihla alespoň trochu uzdravit a mohla jsem pak pokračovat bez nich. Bohužel mi to ale výrazně snížilo laktaci (až téměř zastavilo), takže jsem se rozkojovala znovu. Takže než se třeba rozhodneš pro kloboučky, rozhodně si k nim zjisti co nejvíc informací, není to bez rizika! Info třeba na tom kojeni.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
17.3.11 13:31

Jo ještě k těm hydrogelovým polštářkům - úplně nejlepší je nechat při kojení v lednici a po kojení si je dát na prsa, ten chlad hodně pomáhá! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová