Jaké UM pro batole?

603
15.3.11 10:15

Jaké UM pro batole?

Ahojky, prosím o radu :-) Mám téměř ročního chlapečka a chci přestat kojit, a tak stojím před rozhodnutím jaké UM vybrat. Zatím kojím ráno, večer před spaním a v noci. Aby bylo UM kvalitní a přitom cenově dostupné. Poradíte?
Druhá otázka, jak jste to dělaly v noci, dávali jste UM nebo rovnou přestaly v noci krmit? Díky moc. Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
15.3.11 10:22

Ja to pristi mesic budu mit taky jelikoz,protoze skoro po 3letech chci prestat kojit a mali v dubnu bude rok,no a ja pujdu na hami,davala jsem ho i starsi na cesty jinak driv kdyz mi vecer nestacilo mleko tak jsem kupovala nutrilon ale ten je zbytecne drahy uztak pro velkeho prcka,druha otazka by me taky zajimala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.3.11 10:41

Ahoj,já bych řekla,že Sunar je docela kvalitní dětem chutná a cena taky ujde,teď je na něj sousta akcí.My jsme s ním mooc spokojený :palec:

A k druhý otázce,když byl malý rok tak už jsem UM nedávala,max.vodu nebo čaj :-)

• Citovat
  • Upravit
20557
15.3.11 10:42

Já dávám Babylove z DM, holkám chutná a cena je 129,– za 600g.
V noci ti neporadím, já jsem je to odnaučila ve třech měsících… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
15.3.11 11:55

Ahoj, tak já budu malou pomalu taky odstavovat, koupila jsem jedno balení Sunaru, tak uvidím jestli jí zašmakuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
15.3.11 12:18

Tak já jsem přestala kojit ve 14.měsících malého,zkoušeli jsme všechno a nic nechtěl.Nakonec se chytil na banánovej sunar a od té doby na něm doslova ujíždí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.11 12:28

Zdravím,

my používáme sunar a jsme spokojeni.
Mám 17-ti měsíčního syna. Přestala jsem kojit ve 14 měsících a to tak, že jsem kojila třeba jen dvakrát v noci, pak jednou a pak vůbec. Ale nevím jestli to je dobrá metoda, protože jsem si prostě například řekla,že do půlnoci kojit nebudu..ale prcek přece neví kolik je hodin a neví,proč se vzbudil a tak plakal a plakal, dokud neusnul..stejně se za dvě hodinky vzbudil a to už jsem mu prso dala,takže si myslím,že v tom měl zmatek a zkoušel si prso vyplakat,když to přece někdy pomohlo.

Takže radu nemám, ale jak píšu,tak u nás to bylo náročné období plné nočního pláče. Ale nakonec to prošlo a ted už v noci nevyžaduje nic..teda akorát se semtam pomazlit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.3.11 12:46

Ja jsem vymenila kojo za UM, Zuzka ma Nutrilon, ten jediny ji chutnal. A dodnes ma v noci jednu flasku mlicka, mne to nejak nevadi a ona ma proste cca po 9 hodinach spanku hlad a pak spinka do rana - je ji 15 mesicu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.3.11 13:12

ahoj,já dávám Junior drink od Nestlé,je od 1. roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81528
15.3.11 13:15

A nechceš už zkusit kravské plnotučné? Ty batolecí mléka už jsou stejně kravskému hodně podobná - sušené kravské mléko s přidanými vitaminy a minerály Nemají už stejně upravenou bílkovinu. Já už v tomto věku preferuji podávat čerstvé potraviny (včetně mléka) nad sušenými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.3.11 19:49

Já jsem vyzkoušela snad všechno - od Beby, Nutrilonu, Sunaru, Hami, malej teda pil všechno, ale v roce a půl začal bojkotovat mlíčko úplně - dávala jsem mu Nestlé Junior. No pak jsem vyzkoušela Hami Jahodové a to začal pít. Prostě se přepil jednoho druhu a chtěl nějakou změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
31.3.11 07:41

já taky vyzkoušela ruzné druhy, než syn byl ochotný nějaké vypít. A nakonec uspělo HAMI, asi i kvůli tomu, že měl hrozně rád ty kaše od nich. A dcerka vzala HAMI na milost hned poprvé. Je to cenově dostupné (asi 199,–) a mají i ruzné příchutě. Mudra mi potvrdila, že všechny jsou kvalitní, záleží jen na rodičích co dají, a po roce dítěte už je jedno které.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
26.3.12 12:50

Jaké UM pro 18ti měsíční dítě

chci se zeptat jaké UM dáváte 18ti měsíčním dětem. syn měl do teď sunar. ale už několikrát se stalo že se po něm v zápětí pokadil jakoby ho vždy prožene :think: . sunar měl jen ráno včera výjmečně večer a zase ho to prohnalo. chci změnit mlíko, ale nevím na jaké.

máte zkušenosti s HIPP BIO combiotic? a nebo NESTLÉ junior bifidus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
26.3.12 12:54

Jí dávala od roku až do 3 let Nestlé junior bifidus a naprostá spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
26.3.12 13:08

Taky dávám Nestlé Junior Bifidus a taky jsme spokojení ;)

A pokud máš možnost si nakoupit v Makru, tak od středy na něj bude akce za 261,– (s DPH) - to velké balení 800g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová