Moc papá?

1475
15.3.11 08:22

Moc papá??

Ahojky holky chci se zeptat mám miminko kterému teď v pátek bude měsíc.Ale pořád chce papat byl vzhůru od tří od rána a pořád by papal a to sem ho nakojila a odříhnul a zase chtěl a pak sem ho ještě dokrmila protože mě tak vycucal že sem skoro žádné mlíčko v prsu neměla.Dudlík žáden nechce :roll: Vyzkoušeli jsme jich několik.Už si nevím rady .Děkuji moc za rady .Hezký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1475
15.3.11 08:23

Jo a do te´dka je vzhůru od těch tří hodin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
15.3.11 08:34

Pořád čekám, že někdo odpoví :mrgreen: . Nekojila jsem. Ale není možný, že máš toho mlíčka málo? Asi bych ho zkusila zvážit před a po kojení. Jestli máš váhu pro mimísky. Je to hloupá odpověď, vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
15.3.11 08:42

Malý bude mít taky měsíc a jí jak urvanej,má prostě sací reflex a je to pro něj příjemnější strávit pár chvilek u maminky.Já mu prostě dudel musím dávat,protože pak se mi přejídá,ublinkává a má prdíky.Zkus mu fakt dávat (nutit) ten dudel a kojit max půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.3.11 08:42

Oni miminka neumí dělat nic jiného než chtít papat, třeba když chtějí být jen u maminky. Nám v porodnici říkali, že to nemusí být projev hladu. :nevim: Můj měsíční syn taky chtěl jen baštit a baštit, až z toho zvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
15.3.11 08:43

Mlíka máš určitě dost,zkus odstřik a uvidíš,jestli to stříká nebo jen teče.Čím víc bude sát,tím víc bude mlíka,já beru i homeopatika na kojení Ricinus communalis,k dostání v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.3.11 08:55

Mlíka mám dost až mi to stříká.Stím dudlem je to težké vždy ho vyplivne.No mi taky po papání si ublinkne :oops: .A prdíky taky mívá.Už se mi stalo že dlouho nekakal tak sem mu pomohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
15.3.11 09:02

Tak jestli máš mlíčka dost, tak bych nedokrmovala… on prostě jen nechce dudel a chce místo toho tebe. Takže je otázkou, jestli to chceš akceptovat nebo ne.
Mě třeba malý dudel neodmítá, ale když je hodně přetažený, tak zabere jen u prsa, je poznat, že už dávno nepije, ale nechce se ho pustit, tak ho buď nechám nebo mu pak ukradnu prso a dám dudlík - když už spinká, tak se to povede.

Jo a jestli si fakt jen ublikne, tak to je naprosto normální, méme je 5 měsíců a ještě ho to nepřešlo… když se přecpe, tak se ohodí natolik, že ho musím jít komplet převléknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
15.3.11 09:30

Karinko pokud po jídle ublinkává,je přejezený.Je taky možné,že jste v období růstového spurtu,tak proto by chtěl jíst častěji.Jinak takto malá mimča mají silný sací i hledací reflex,takže to vypadá,že pořád hledá prso a chce jíst.
Zkus kojit po hodině,dříve ne,pokud blindí,zkoušej dále třeba dudlík,malíček…
Koukni na kojení.net ,třeba Ti něco pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.11 11:49

Moje první holka nemohla mlíčko ani cítit, takže byla na UM. Ale ta mladší mi dělá radost, papá snad pořád :lol:
Nejde spíš o to, že chce být s tebou - tvým prsem? Malá ho taky jen tak dudlá a bumbá minimálně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.3.11 12:59

on ten dudel nechce :oops: vyhazuje ho a když usne jak ho kojím a vytáhnu bradavku hned se vzbudí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.3.11 14:39

A ty si myslíš, že má pořád hlad, protože pláče? Nebo se otáčí a otvírá pusinku? Nebo si cucá ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.3.11 16:00

Jak kdy ale saje poříd já si už nevím rady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.3.11 16:01

Jak poznám že pije po každem kojení ho dávám odříhnout a odříhne .Ale jak to poznám že pije,Jakože ho slyším jak polyká :think: Nebo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
15.3.11 18:49

Všude píšou, že když saje, tak se mu hýbou ouška, tzv. stříhá ušima, nemá propadlé tváře a samozřejmě polyká.
Syn chtěl pořád být u prsa už v porodnici, postupem času se snižoval čas kojení, frekvence mezi kojením nám pořád zůstaly 2hodiny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová