Moc papá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15097
24.9.14 13:35

Já jsem asi divná, ale mě se to zas tak moc nezdá, až na těch pět knedlů, to je dost.Ale zase když lítá celý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.9.14 13:36
@boball píše:
Já jsem asi divná, ale mě se to zas tak moc nezdá, až na těch pět knedlů, to je dost.Ale zase když lítá celý den :think:

Tak já nevim, ostatní říkaj, že je to moc a i já si to myslim.
Babičky a dědové říkaj, že jí jako zedník… :|

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
24.9.14 13:37
@kaca35 píše:
@Jančakecalka no bráchy dcera, bude jí sedm, ta je taky pěkně žravá, švagrová si stěžovala, jak přišla onehdá ze školky, po svačině, snědla doma svíčkovou a šla k babi, kde si postěžovala, že má hlad a dostala ještě nášup a to teda nemá ADHD, moc akční se mi nezdá, úplný vyžle to není, ale tlustá taky není, tak třeba je to v určitým věku normal.

Hm :think: tak možná…uvidíme, co bude dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15225
24.9.14 13:41

@Jančakecalka ty jo, jí víc než chlap… :roll: aby jednou nebyla tlustá, chudák holka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097

@Jančakecalka No,ale zase 19kg co to je? Syn má 3,5 roku, váží 18 kg,110 cm a patří spíš k těm hubeným nejedlíkům. Respektive umí se naprat akorát tím co mu šmakuje. Možná bych šla k doktroce jestli má v pořádku štítnou žlázu. Pokud ano, bych to neřešila. Aspon prozatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672

Třeba prostě jen rychleji spaluje, když ti netloustne před očima, tak bych to asi neřešila, pokud jinak nemá problémy, jestli my ty děti moc nepozorujem, zase jiná kamarádka kdysi povídala, že neví z čeho ten její kluk je živ, měl období kdy nechtěl skoro jíst a rostl, lítal a ted už zase jí normal, akorát se budeš muset smířit s tím, že tě vyjde levnějc jí šatit než živit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.9.14 13:43
@Alušáček píše:
@Jančakecalka ty jo, jí víc než chlap… :roll: aby jednou nebyla tlustá, chudák holka :nevim:

No právě, toho se bojim nejvíc :,(

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
24.9.14 13:44
@boball píše:
@Jančakecalka No,ale zase 19kg co to je? Syn má 3,5 roku, váží 18 kg,110 cm a patří spíš k těm hubeným nejedlíkům. Respektive umí se naprat akorát tím co mu šmakuje. Možná bych šla k doktroce jestli má v pořádku štítnou žlázu. Pokud ano, bych to neřešila. Aspon prozatím.

Právě, že štítnou žlázu má v poho, před měsíce m jí dělali komplet testy včetně šž. Mě taky příde, že na to je 1í kg málo, když toho tolik sní :think:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
24.9.14 13:46
@kaca35 píše:
Třeba prostě jen rychleji spaluje, když ti netloustne před očima, tak bych to asi neřešila, pokud jinak nemá problémy, jestli my ty děti moc nepozorujem, zase jiná kamarádka kdysi povídala, že neví z čeho ten její kluk je živ, měl období kdy nechtěl skoro jíst a rostl, lítal a ted už zase jí normal, akorát se budeš muset smířit s tím, že tě vyjde levnějc jí šatit než živit :lol:

No, tak s tim jsem se smířila už dávno :mrgreen:
To fakt ne, netloustne mi před očima, váhu jí hlídám. Kupodivu i většina kalhot jí padá, tak má pásek :D

• Citovat
  • Upravit
1610
24.9.14 13:52

@Jančakecalka ja bych to nehrotila, sama vim ze jsem mela obdobi kdy jse jedla jak delnik, a tk treba 6 rohliku na veceri :roll: a tlusta jsem nikdy nebyla naopak mam 52kg 163cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
24.9.14 13:53
@Jančakecalka píše:
Právě, že štítnou žlázu má v poho, před měsíce m jí dělali komplet testy včetně šž. Mě taky příde, že na to je 1í kg málo, když toho tolik sní :think:

Ono až půjde do školy, nebude mít tolik času věnovat se bříšku. Aspon moje holky, co si pamatuji, když nastoupily do školy, tak obě zhubly. Nepsala si, že by se nějak cpala moc sladkým, má prostě ráda dobré jídlo, já bych jí to dopřála. Moje kamarádka taky pořád sledovala holku kolik toho sní, šila do ní že je tlustá, nebyla, byla jen oplácanější a v pubertě holka omdlévala hlady, protože měla z toho úplnou fobii a nejedla téměř vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.9.14 13:58
@Zandi píše:
@Jančakecalka ja bych to nehrotila, sama vim ze jsem mela obdobi kdy jse jedla jak delnik, a tk treba 6 rohliku na veceri :roll: a tlusta jsem nikdy nebyla naopak mam 52kg 163cm :-)

Tak to je dobrý :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
24.9.14 14:03
@boball píše:
Ono až půjde do školy, nebude mít tolik času věnovat se bříšku. Aspon moje holky, co si pamatuji, když nastoupily do školy, tak obě zhubly. Nepsala si, že by se nějak cpala moc sladkým, má prostě ráda dobré jídlo, já bych jí to dopřála. Moje kamarádka taky pořád sledovala holku kolik toho sní, šila do ní že je tlustá, nebyla, byla jen oplácanější a v pubertě holka omdlévala hlady, protože měla z toho úplnou fobii a nejedla téměř vůbec.

Dcerka půjde až od sedmy do školy, to už víme cca rok :|
Ne, sladké nejí, ona by ho ani moc neměla. Má jisté zdravotní problémy a sladké, energetické by jíst prostě neměla. Ale ani jí to nechybí, protože to nevyžaduje.
Tak jasně, že jí jídlo dám, přece jí nenechám o hladu :! Já do ní určitě nebudu šít, že moc jí a že je-ikdyž není tlustá. To v ní v žádném případě vypěstovat nechci, nerada bych doma anorektičku :|

• Citovat
  • Upravit
15097
24.9.14 14:10

@Jančakecalka Právě, tak to hod za hlavu. Můj muž když byl taky tak nějak stejně starý jako tvoje holka dovedl prý sníst pět chlebů, s máslem a medem, večer náruč špekáčků. Vypil babičce hrnec polívky atd a byl pořád jak z kozy duch. Když mají děti pohyb tak to vylítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
24.9.14 14:27

No tak se hlavně vykašli na to co říkají ostatní, kdoví kolik oni toho snědli když byli malí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová