Barvení vlasů v době kojení

31
17.3.11 09:43

Barvení vlasů v době kojení

Ahoh mamči..má někdo zkušenost s barvením vlasů,když kojíte?Může se to vůbec?Mamka mě včera vystrašila,že to někde četla a že prý po dobu co kojíte se barvit nemůže.:-( jsem blondýna a už bych potřebovala na melír..půl roku se nabarvit si neumím moc teda představit :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16837
17.3.11 09:46

určitě se můžeš barvit jen ti může barva spatně chytnout, taky jsem se barvila jsem blondýnka a na konci těhotenství a v době kojení mi barva chytala spíš do žluto-zrz.ale pokud jdeš jen na melír tak se nebarví přece až od hlavy takže toho bych se už vůbec nebála. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.3.11 09:47

V dobe kojeni jsem si nechala vlasy obarvit 2× a rekla bych,ze syna to nijak nepoznamenalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.3.11 09:52

Že by se vlasem něco vstřebávalo do mlíka?:-)))
Prosímtě, dneska jsou ty barvy šetrný, ne žádný vypalovačky jako tenkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.3.11 09:54

Já se taky barvila a barvím a přitom kojím. :nevim:
Myslím, že doporučují v těhotenství se nebarvit, skrz to, že to může blbě chytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
17.3.11 10:00

no to si nedovedu představit se celé těhotenství nebarvit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
17.3.11 10:06

promin, ale ja chodila v tehu i pri kojeni na barveni cca 1× za dva měsíce a barva mi chytla super a syn je v pohode. Dnesni barvy jsou skutecne setrne, ne jako za doby našich matek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
17.3.11 10:29

Barvit i melírovat se klidně při kojení můžeš. Jen hrozí, že by mohla chytnout hůř barva, ale mě mělír chytnul vždy stejně dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.3.11 11:08

Jediny co ti hrozi je, ze barva chytne trosku jinak nez ses zvykla, ja barvila u vsech tri deti kdyz bylo potreba, kojeni nekojeni a zadne z nich to nepoznamenalo :wink: Akorat barvenim vlasy oslabis, takze pokud ti treba po porodu nebo behem tehotenstvi zacaly vic padat, tak budou padat jednou tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.3.11 11:28

Ja se taky nechala jednou udelat meliry a vse v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
17.3.11 11:33

Holky já jsem kadeřnice a když mi přijde těhule a chce barvit, upozorním jí že dle nějaké studie chemikálie z barvy pronikají v malém množství do těla. Je to na rozhodnutím každého z nás… Přelivy se mohou, tam jsou jiné chemikálie. Ale na blond ti to asi nepomůže. Nebo melírek, tam se přeci jen směs nedostává přímo na kůži.
Dřívější barvy možná neobsahovaly pěstící látky ale chmikálie tam musí být stejné jinak ta barva nechytí…
Pokud si se barvila ale už v době těhotenství, tam teď už je to jedno… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
18.3.11 10:46

holky já se barvím a já i malá v poho :palec: , barva má správný odstín, chytá dobře. Barvila jsem se i v těhotenství a taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
18.3.11 12:03

Někde jsem slyšela,četla,že je to nějak nebezpečný.Nevim čim…Já si vlasy barvila až 3 měsíce po narození malýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
18.3.11 14:10

Ahoj, já se klidně barvila v těhu i při kojení. Na dětech to následky nezanechalo (nebo zatím nic nepozorouju :lol: ) a barva mi vždycky chytla tak, jak jsem byla zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.3.11 16:05

A neplešatíte po tom?Já už mám pomalu větší kouty než manžel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat