Nutriton a kakání

555
17.3.11 21:29

Nutriton a kakání

Ahoj, chtěla jsem se zeptat těch co mají zkušenosti s Nutritonem. Jsme na Bebě HA, ale dost jsme blinkali, tak jsme začali přidávat Nutriton a vše super. Ale dokud jsme ho nepoužívali, tak jsme kakali jednou denně, tmavě zelené a teď kakáme úplně světle žluté a tak 3-4 denně a trošku řidší než předtím, je to normální? Nechci se vším volat dr. Díky za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13752
17.3.11 22:48

Píďulo je to normální. Můj kojený syn kakal po Nutritonu takovou jasně oranžovou kaši, bez kousků, jen hladkou kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
18.3.11 13:45

No my právě taky, nejdřív to měl úplně zelené a po tom Nutritonu to má jasně žluté bez kousků, tak asi to bude v poho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
18.3.11 18:40

Jo to je v poradku taky jsem davala bebu ale mela uplne zelenou a hustou stolicku ted davam nutrilon comford pekne pribira a 3× 4× dene kaka dr rikala ze je vse vporadku tak nemej strach

• Citovat
  • Upravit
1044
18.3.11 18:45

my jsme měli také takovou stolici když byla jen krmená UM stolice se změnila až při příkrmech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
18.3.11 19:01

Ok, děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.5.11 21:50

a stalo se vám někomu, že mělo mimčo po Nutritonu zácpu?

jinak beba HA, sunar nutradefense HA = tmavě zelená hnusně páchnoucí stolice.. provní byl kojený, tenhle až do 4m přes flašku taky, a tohle je pro mě dost novinka, ale už mi tu maminky psaly, že je to OK.

po nutritonu se zatím barva nezměnila, je to furt zelený, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
12.5.11 09:44

Neboj, já myslím že je to normální ;)

• Citovat
  • Upravit
10482
12.5.11 09:53
8petule8 píše:
Neboj, já myslím že je to normální ;)

jako ta barva? to jo, s tím jsem se už smířila a teď to pořád vysvětluju babičkám, které ač sunar používaly, nic takového neviděly..

spíš mě trápí ta zácpa. on se totiž vykakal sice nakonec už odpoledne a to za pomocí teploměru v zadečku, bylo to ze zoufalství. je to neuvěřitelně hodné dítě, ječí jen když ho doopravdy něco trápí a včera bych mrzujej opravdu hodně. a kadí fakt hodně přesně, už 4měsíce mezi 8 a 10 ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
12.5.11 09:58

jojo, barvu jsem mylela :) A co zkusit probiotický kapičky? Nebo možná fenyklovej čaj, ale ten je asi spíš proti prdíkům :think:

• Citovat
  • Upravit
10482
12.5.11 14:57

biogaiu dáváme od 3 týdnů… každý den. máme pro něj i kůru colinfantu newborne, což je E.coli nissle kmen. čajík mi nepije, jen vodu,a slavný to není.. někdy mu dám víc vody do mlíka, takže něco vypije..

zkusila jsem krmení bez a blije děsně..
no, prostě nevím co s ním. buď bude blejt nebo bude mít zácpu.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.5.11 19:50

Ahoj holky,
vím, že je to trochu mimo téma, ale zvrací Vám mimi po Nutrilonu? Mám třítýdenního chlapečka - vypije tak 70 - 130 ml, ale hodně ublinkává (někdy až zvrací), klidně i po hodině… A má i po dávce 130 ml během 2 hodin zase hlad - což doporučují dávat max. jednou za tři hodiny, takže prožíváme co chvíli řev z hladu… Řešily jste některá takový problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
14.5.11 13:26
vlastecka píše:
Ahoj holky,
vím, že je to trochu mimo téma, ale zvrací Vám mimi po Nutrilonu? Mám třítýdenního chlapečka - vypije tak 70 - 130 ml, ale hodně ublinkává (někdy až zvrací), klidně i po hodině… A má i po dávce 130 ml během 2 hodin zase hlad - což doporučují dávat max. jednou za tři hodiny, takže prožíváme co chvíli řev z hladu… Řešily jste některá takový problém???

Ahoj, měmalá blinkala po tom nutrilonu s oranžovým logem a taky po něm měla zácpu,prý je sytější a mimi vydrží déle bez papání,ale houby chtěla papat každou hodinu a půl.Tak jsme začaly papkat zelený nutrilon a vše se zlepšilo,teď už je nám přes tři měsíce a papkáme na jeden zátah 150ml a vydržíme 4hodinky bez jídla.Mezi tím popíjíme čajík,když je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.5.11 20:04

Díky, vyzkoušíme, snad to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie