Jaké vitamíny pro 14měsíčního?

1769
17.11.11 10:28

jaké vitamíny pro 14cti mesicniho?

ahoj, chtela jsem se zeptat dáváte takhle malym detem náke vitaminy? jde mi o to ze nás mladej ovoce neji vubec, uz od mala jsem do nej ovoce nedostala ani presnidavky, jediny co jí jsou rajčata, ty muze na kila, kazdej den jich pár má + dostává varenou zeleninu v jidle. jenze neni to málo? chtela bych mu dávat náky vitaminky, jeste ted bude zima tak aby byl zdravej :lol: libi se mi ten vibovit, je to zele a to by prcek snedl jen nevim jestli to uz muze? :nevim: dáváte neco?

a jeste jedna otázka, blizi se mikulášská, chtela jsem tam jit, jenze nevim jestli mám :nevim: nechci ho nicim strasit, aby ztoho nemel nákej sok :-) bude mu na mikulášskou skoro 15mesicu, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
17.11.11 10:34

Dávám malé Marťánky sirup - je pro děti od 12-ti měsíců :palec: I když želatinové bonbonky občas taky zblajzne :oops:
Na Mikuláše hlavně ovoce, pak takový ty chlebíčky z pufované rýže s polevou a asi propašuju i Brumíka a ty žel. bobony :mrgreen:
A my na Mikuláše jdeme, ale malá před Mikuláše nepůjde, jen syn. Budem koukat pěkně z dálky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
17.11.11 10:47

jé fakt delaj martánky pro tak maly deti? to je super :palec: no ja stou mikulaskou porád váhám, nechci mu zpusobit nákej sok :-) :roll:

Lucyus12 píše:
Dávám malé Marťánky sirup - je pro děti od 12-ti měsíců :palec: I když želatinové bonbonky občas taky zblajzne :oops:
Na Mikuláše hlavně ovoce, pak takový ty chlebíčky z pufované rýže s polevou a asi propašuju i Brumíka a ty žel. bobony :mrgreen:
A my na Mikuláše jdeme, ale malá před Mikuláše nepůjde, jen syn. Budem koukat pěkně z dálky :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.11.11 10:56

Ja davam Multisanostol sirup. A na Mikulase se pujdem mrknout jen ven a zdalky a uvidime, jak bude prcek reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
17.11.11 11:02
market.s.87 píše:
jé fakt delaj martánky pro tak maly deti? to je super :palec: no ja stou mikulaskou porád váhám, nechci mu zpusobit nákej sok :-) :roll:
Lucyus12 píše:
A my na Mikuláše jdeme, ale malá před Mikuláše nepůjde, jen syn. Budem koukat pěkně z dálky :wink:

Každý dítě asi reaguje jinak. Šla bych se podívat jen z dálky a jediný náznak strachu a metla bych domů :D
Ty Marťánci stojí cca 150,– a my ten sirup máme přes měsíc :wink: Malý strašně chutná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
17.11.11 11:07

Já začla dávat malé pikovit a na mikuláše se půjdeme podívat na město z dálky. První dcera v roce neměla strach z mikuláše, ale minulý rok, to už jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
17.11.11 12:11

Taky jsem dávala od roka a něco marťánek sirup a moc si ho oblíbil. Pak už mi sám hlásil a ukazoval, že ho chce. Nedávala jsem ho denně, tak nám vydržel přes celou zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.11.11 12:40

Děti mám starší a ve 14 měsících jsem žádné vitaminy navíc nedávala. Na doporučení dr. jsem kapala ještě vigantol(druhá zima) a k tomu by se nic jiného nemělo. Moje děti v té době byly ještě kojeny a strava v rámci možností pestrá, nic nepotřebovaly.

Dcera byla častěji nemocná, dávala jsem potom jednu dobu Imunoglukan, ale nemyslím, že by to mělo významný efekt. Pomohlo až železo, které jí v krvi chybělo.

Co se týče Mikulášské, ve 14 měsících ani náhodou. Dítě z toho stejně nemá rozum, nemá to žádný efekt, jen ho to může vystrašit.
Děti mají 5 a 3 roky a letos jdeme poprvé. Starší se už setkal s mikulášem a čertem ve školce, ale malá je uvidí tváří tvář poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.11.11 14:04

Nám doktorka doporučila vitaminy ACD od Multitabsu. Musíme je brát podzim-jaro, kvůli D …
Jinak na mikulášskou letos půjdem kouknout … loni jsme nebyly, to jí byl rok. Ale samo že jí nenechám nějak strašit :lol: Jen tak aby si zablbla s dětma a navíc uvidí i anděla, mikuláše a čerta+velký strom na náměstí. To se jí bude určo líbit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí