Jaké vybrat nosítko?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5254
11.3.13 12:16

Hlavne me udivuje cena techto klokanek! Ale nedivim se, ze jsou tak popularni, protoze kdejaka americka hvezdicka v tom hrde nosi dite a je to vsude v novinach, filmech a tak. Trochu OT, omlouvam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
11.3.13 12:17

@Gladys Já mám na manduce bio návleky na žužlání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
11.3.13 12:18

@Stormay Ono to nechce zkoušet v krámě, ale půjčit si to domů, v klidu si ji nastavit a zkoušet déle :-) a spousta obchodů ti ani neúčtuje půjčovné, když si u nich pak nosítko koupíš. Já měla takhle půjčenou na týden manducu a beco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 12:20
@poosleda píše:
Holky, poraďte, prosím, je tohle nosítko ergonomické?

no, novorozenec by tam ty nožičky měl možná roztažené dobře, není to taková ta úplná hrůza děs jako když je mezi nohama úzký pásek a na něm visí dítě. Nicméně u běžně velkého dítěte bych řekla, že tak po šestinedělí už mu to začne být mezi nohama úzké. Navíc má trochu pochybnosti, zda se tam dá dítě nějak rozumně utáhnout a nehroutí se do stran, správně by ergonomické nosítko mělo dítěti opravdu přiléhat na tělo a pevně ho oběpínat.
Třeba tady máš všechno hezky vypsané http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
11.3.13 12:22

@elfans ajeje :( tak to mame blby nositko.. :'( to se v tom nesmi nosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
11.3.13 12:24

@poosleda Precti si ten clanek, na ktery odkazuje Gladys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.3.13 12:28

Mám teda manducu a super. Já si ji z obchůdku půjčila na 8 dnů, potom když jsem usoudila, že ji koupím, tak ten poplatek nechtěli.
jinak dítko si na manducu pár dnů zvykalo, ale asi po týdnu fakt spokojené, v manduce spící…
A na ty ramení popruhy mám koupené „náslintníky“ (nevím jak jinak to pojmenovat :mrgreen: ), super, občas přeperu, popruhy jak nové a dítko vesele slintá a hryže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
11.3.13 12:28

Já mám Yamo baby carrier je ergonomické a zatím spokojenost na obou stranách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.3.13 12:40

Mám Liliputi a jsem spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
11.3.13 13:00

Holky nosí vaše nosítka i váš chlap? Potřebovala bych, aby jsme se mohli střídat, takže ideálně nějaké, co jde nastavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.3.13 13:08

@Stormay Nosí i manžel, ale asi to pro něho není tak pohodlné (kdyby byl ještě o něco širší, tak už mu není :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
11.3.13 13:17

@Gladys já to nosítko už mám - malému zítra budou 3měsíce a o víkendu jsem ho v tom měla poprvé asi hodinu (při úklidu). Jinak vždy jen 10minut na pověšení prádla.. A mimčo to drží parádně - hodím fotku.. Nevím ale, jestli je to oopravdu vhodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 13:45

@poosleda myslím, že vidím klokanku. :? Rodíl je v roztažení nohou - ergonomické je mít látku od kolínka ke kolínku, kolínka jsou výš jak zadeček. Než nosit v klokance, tak raději nenosit vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.3.13 14:29

Omlouvám se zakladatelce, že se jí vetřu do diskuze, ale dají se v Praze někde vyzkoušet ideálně všechna tato ergonomická nosítka najednou na jednom místě?
Jsme s manželem oba trošku prostorově výraznější :mrgreen: tak mám strach aby nám sedělo a nechci objednávat po internetu :think: A je lepší pak jít ho koupit až s prckem nebo můžu ještě před porodem? Dítě si půjčím kdyžtak od @j.a.n.i1 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5254
11.3.13 14:37

@zichisek Zkusila bych obchod www.vbavlnce.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat