Jakého psíka? Dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
28.10.12 22:36

@Pep@e Přesně tak, dlouho jsem pracovala se psy a jediný, který mě pokousal, byla čivava :) Z velkých psů ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.10.12 22:38
@Xarsis píše: @Pep@e Přesně tak, dlouho jsem pracovala se psy a jediný, který mě pokousal, byla čivava :) Z velkých psů ani jeden.

no takhle mluví zastánkyně velkých psů ;) mám kamarádku a ta zas jenom pity, má teda skvělého.
Ale je rozdíl když tě kousne čivava nebo vlčák ;) a čivava se mi vůbec nelíbí, takže to neber jako že jsem milovnice :lol:

• Citovat
  • Upravit
120
28.10.12 22:42

@K.Black No to je rozdíl :D Ale u čivavy je mnohem větší pravděpodobnost, že kousne :D U čivavy a yourka… takže za mě, pro malé dítě určitě neee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.10.12 22:42

Yorka, fuj, taková chyba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.10.12 22:43

@K.Black nejsem milovnice velkých ani malých psů :)). Ale pokud se chceme opravdu vážně bavit o tom, který pes je v nervech slabší (a tedy hrozí riziko že mu rupne v kouli) je to pravděpodobnější u menšího plemene. Mě za život pokousal pudl, jezevčík a NO.. NO omylem (napadl psa a já se mu postavila), jezevčík a pudl šel cíleně si kousnout do mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.12 22:43
@Verca1989 píše:
@IvkaH to vše je hezké, samozřejmě je jasné, že i malé dítě lze naučit jak se pes krmí, venčí a tak ale stále je ten větší díl práce na vás, batole psa nevycvičí…já vůbec nejsem proti tomu, mít doma psa, já psy miluju a neumím si představit bez psa žít a chci to dopřát i své dceři, ale psa nepořídím jí ale hlavně sobě, protože jeho chování bude má vizitka, ne mé dcery…samozřejmě pro dítě je pes mazel, kamarád ale velet mu asi moc nedokáže, proto píšu, že pes se nepořizuje dítěti…

Tak náš Filip je psí dítě :mrgreen: ale poslouchá všechny stejně, má od prvního dne cestovní tašku pelech, je fuk jestli mu řeknu já, manžel nebo dcera běž na místo, jako místo má ten svůj pelech, poslechne nás všechny stejně, jasně čurat jako štěně na plenku nebo pak ven byla naše zásluha, ale když se to naučil, tak už ho pouští i dcera, klidně mu pak utře packy když jde zpět dom, pes nevrčí a není nervozní nemá proč, je to postelový mazel celé rodiny, kde by mu bylo tak dobře :lol: a i když jdeme ven, tak si ho vede holka na vodítku, páč já vezu kočár ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.12 22:45
@banánice píše:
Teď se na mě asi snes
e kritika ale nevadí risknu to 8o
Jorkšír a čivava je podle mě rozzuřený vysavač a ne pes. Máme doma fr. buldočka a něm boxera a ted syny 8 měsíců takže mám o zábavu postaráno. :mrgreen:

To je škaredé :cert:. Jorkšíry, čivavy mám ráda :srdce: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.10.12 22:46

Moje dcerka a naše štěňata..za její život jsem odchovala 4 vrhy a nyní máme doma štěně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.10.12 22:47

@Xarsis @Pep@e já nejsem milovnice ani jednoho, ale osobně mám strach z větších, když mě kousne velký nemám nohu, když „pes“ čivava nohu mám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1219
28.10.12 22:48

IvkaH

Já zato prostě nemůžu ale už to tak prostě je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.10.12 22:52

Jde taky o to že prostě pes je pes a ti naši jsou úžasní a hlavě vím že se jim nic nestane neb jsou odolní a když na ně něko šáhne nezlomím jim všechny kosti :mrgreen: n evím jak by to už ted třeba vydržela čivava to co Maty s němy vyvádí by už asi ted nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.12 22:52

A pudlů mě udivuje, že kousl, naši mají za 15 let třetí pudlici, jedna bohužel už zemřela, teď mají skoro 10 let dvě a nikdy ani náznakem nevystartovaly, obě jsou naučené, že když tam dojedeme tak si kopeme balon na zahradě a ony ho nahání, tak u toho jakoby vrčí, že si hrají, ale cíleně nikdy nevystartovaly nebo že by zavrčely třeba na moje, sousedovy nebo kolem jsoucí děti, spíš mi to připadalo vždycky jako mírumilovné plemeno :think:.
Asi máme štěstí na povahu psů, že máme klidné nekousavé psy :nevim: :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
28.10.12 22:57

@IvkaH
Myslite presne jak ja mam v chovani skoro stejne dceru ted ji je necely rok a pul psa chceme tedy az ji budou dva ale uz ted krmi rybicku krmi 3 mesicniho brasku vyjimecne ho i chova. Kdyz vybereme pesjska s dobrou povahou budou na tom asi stejne jak vy s vasim psikem dekuji ;-)
a vy mate jorksirka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.10.12 22:57

@IvkaH Záleží hlavně na „povaze“ majitele. I ze Zlatého Retvívra se dá udělat kousavý nervák, pokud se dostane do špatných rukou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
28.10.12 23:16

Holky, já jenom dodám, že jsem alergik, a kamarádka má jorkšíra, ale mě vadí jen jeho olíznutí a hned se osypu :nevim: začne mě svědět ruka a mám hned fleky..takže u jorkšíra sice nemám alergii na srst, ale mám zase na sliny.. :,( ale jsem teda těžkej astmatik a ekzematik..jen chci podoktknout, že dle mě neexistuje pes pro alergiky. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný