Jakou barvu nosítka - je černá rozumná barva?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17042
11.2.10 20:03

jakou barvu nosítka

Ahoj holky nosičky,
plánuju koupit ergonomické nosítko.Už mám vybraný i typ a teď už jen váhám nad barvou. Možná to je směšný dotaz, ale nerada bych se potom zklamala. Nejvíc se mi samozřejmě líbí černá, hodí se ke všemu a navíc chce nosit i přítel, takže se mu také nejvíc zamlouvá černá. Doufám, že ho nejvíc využijeme právě v létě a tak mi vrtá v hlavě, jestli ta černá je rozumný nápad :?: . Myslím jako, jestli do něj nebude moc pražit slunce, přeci jen sama hodně nosím černou a vím, jaké je v ní kolikrát nesnesitelné vedro. Jde mi hlavně o pohodlí dítěte. A tak se ptám, jestli někdo třeba koupil černou a pak toho litoval, nebo jestli to řeším zbytečně. Poraďte prosím.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
11.2.10 20:09

Ja bych teda s cernou splakala nad vydelkem kvuli me chlupate domacnosti. Mam hnedou manducu a i to je obcas dost videt, jak je chlupata (psi jsou zrzavi)

Ja myslim, ze kvuli slunci by cerna nemela vadit, s miminem nebudes postavat na prazicim slunci, spis se budete drzet ve stinu, nebo alespon polostinu, pres prime slunicko pujdes treba jen kousek, tak to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
11.2.10 20:10

Já bych do černé nešla přesně z toho důvodu, který sis uvedla sama :-) My jsme ani kočárek kvůli tomu radši nekoupili černý (i když byl moc hezký), ale červený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
11.2.10 20:12

Tak teď babo raď :mrgreen:
Chlupatý mazlíky nemáme ani neplánujem, takže to je zatím jedno plus pro černou.
Díky holky, ještě počkám, jak se to tu bude vyvíjet dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.2.10 20:14

A který to je? Nemáš obrázek? A to je celý úplně černý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
11.2.10 20:14

Ahojky, my máme vínové Ergo. Černá je smutná pro miminko a bude v tom v létě vedro a navíc vidět každý chlup. Nosítko jakkoliv barevné se s mimískem hodí ke všemu, protože nejkrásnější je na tom přece to dítě! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sunnyside odhlášená
11.2.10 20:15

Já mám černý Bondolino a je prima, v létě bude dítěti parno v černým úplně stejně jako ve světle modrým. 8-)

• Citovat
  • Upravit
17042
11.2.10 20:17

Vybrala jsem Patapum, právě je celý černý. Což o to, smutný mi to nepřijde, mám i černý kočár a jsem spokojená. Navíc černá jde fakt ke všemu, ale jediný co mi vadí je to vedro v létě… takže se rozhoduju ještě mezi béžovou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
11.2.10 20:20

No, jestli druhá varianta je béžová, tak jdi do černé… :-) je fakt, že s nosítkem asi na přímém slunci nebudeš, to ten kočár spíš někde postává. Světlé se při běžném používání nedopereš… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.2.10 20:20

Ja mam petrolejovou manducu a nemenila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
11.2.10 20:25

Takže to nakonec možná s těmi tmavými barvami nebude tak „horké“… no já bych právě nejradši tu černou hned z několika důvodů. 1)Praktičnost - nebudu to muset furt prát 2)Přítel na sebe jen tak NĚCO nevezme, a poslouchat ty kecy, že se mu to k něčemu nehodí. Ještě by hrozilo, že nebude nosit :mrgreen: 3)se mi prostě líbí a hodí se ke všemu, jak už jsem psala

Právěže jsem to chtěla napřed prodiskutovat, nerada bych se do něčeho hrnula a pak litovala. A víc hlav víc ví, navíc spousta z vás už má zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.2.10 20:25

Jediné, co bych si já osobně nevybrala, je ta černá :lol: . Jsou na ní vidět chlupy i zaschlá hlína. Ale jinak pokud vysloveně máš ráda černou, no tak černou :wink: . Kvůli horku bych to moc neřešila. Na přímém slunci nebudete mít chuť poletovat tak jako tak, a když jo, tak barva už to asi nezachrání.

Bayusko - edituju. Ad 1) - ono se to takhle třeba nezdá, ale černá je vážně spíš nepraktická, než naopak. Jenže on ten faktor líbí/nelíbí je strašně důležitý.

Příspěvek upraven 11.02.10 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.2.10 20:27

Ta černá je moc hezká, béžová se mi nelíbí teda vůbec, co jsem se teď šla kouknout na obrázky. Já myslím, že to bude v pohodě. Kdyby nějak hrozně pražilo slunko, tak si vezmeš deštník no, já tak taky chodila s šátkem, aby na Matese moc nepralo. Slunku se s nosítkem stejně budeš vyhýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.2.10 20:29

Ta nepraktičnost, jak čtu teď od Lentilky, to je fakt, na tom bude vidět docela dost, i blitinky, ale zas tak to vypereš a bude. Přece nebudeš nosit něco, co se ti až tak moc nelíbí, když kupuješ nové a máš možnost výběru.

Btw. u nás se světlým labradorem by to též byla vražedná kombinace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
11.2.10 20:31

Když my se doma dohodnem pouze na těchto dvou variantách a oba bychom radši černou, takže tu praktičnost beru pouze z pohledu na černou vs béžovou. Špínavější bude určitě dřív ta béžová, jak se tak znám :-).
A chlupy holt budu muset obírat :cert:
Takže asi nakonec zvítězí černá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí