Jakou klokanku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
5.2.13 11:30

Děkuji za rady. Nakonec asi investuji do nosítka od firmy Manduca. Přeci jen na to byly ty nekladnější reference všude na internetu. Sice cena je trošku divočejší, ale asi v tomto případě cena odpovídá kvalitě výjimečně.
Malému jsou 4 měsíce, takže stejně to využijeme pouze na jaro, léto a možná podzim, Akorát mě udivuje, že hodně maminek bere černou barvu :mrgreen: V létě si to nedokáži představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.7.14 15:49

Dobrý den, můžu poprosit o malou radu?
Chystám se v bazárku koupit klokanku a rozhoduji se mezi těmito:
Womar
Infantino
 Tigex

Mrňousovi je 11 měsíců (korig. 8 měsíců), drobounký, hodně pohyblivý (stojí, začíná sedět a popocházet). Na dovolené máme naplánované asi 2 rozhledny, kam bych ho nerada nahoru nesla jenom v rukách. Proto na tu chvilku (cesta nahoru, pokoukání a dolů - max půl hodiny) sháním něco, čím ho k sobě pro „pocit bezpečnosti“ připoutám. Jinak ho v tom nosit nehodlám, jen ty dvě rozhledny (v rozsahu týdenní dovolené). Je spokojený v kočáru, kde si klečí, stojí, různě se přemísťuje, nemá rád „utěsnění“.
Jedná se jen teď o tuto dovolenou, nechci do toho moc investovat, protože na příští rok už budeme pořizovat krosnu (Corazon nebo Deuter).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
7.7.14 15:55

@Aleenk a co koupit tadši nějaké mei tai nositko, dají se sehnat za dobrou cenu a pak se dá poslat dál. Nebo se dá pořádné ergonomické nosítko půjčit. Do klokanka bych nešla (ani kvůli 2 výletům). Bude to nepohodlné pro vás oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.7.14 15:58

@Aleenk vsechny jsou stejne ve vsech bude viset za rozkrok. Koupila bych z druhe ruky jakekoliv ergonomicke nositko s tim ze ho zase pripadne za stejnou nebo velmi podobnou cenu prodas, pripadne uz koupila krosnu letos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
7.7.14 16:04

@Aleenk
ani jedno z těch odkazů… ;)
se divim, že se takovýhle věci vůbec ještě prodávaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.7.14 16:06

@Tuco vis jaka je po tom poptavka :P :mrgreen: a urcite se to da pouzit i po smeru a to vsichni chteji aby melo ditko vyyyhled :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.7.14 16:26

Nositko bych si pujcila, treba manduca se u nas da pujcit tusim za 140 na tyden, pokud mas v okoli vetsi mesto, sezenes v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
7.7.14 16:32

@Aleenk klokanku ani jednu. Nemas v okoli nekoho kdo ti pujci poradne ergo nositko? A myslim ze pujvovny maneuc a nositek sou i online a bude te.to stat asi i min nez porizeni obycejne klokanky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.7.14 16:42

Krosnu letos ještě ne, začíná teprve sedět a je droboučký, má 6 kg, to by tam byl ztracený. A tahat se 20 km s prázdnou krosnou kvůli jednomu použití na rozhlednu, to se mi zatím nechce.
Na půjčovny už jsem koukala, ale v jižních Čechách jsem nenašla a nechat si to poslat bez vyzkoušení asi nebude nejlepší. A ceny bazarových ergonomických nosítek se pohybují nad cenou, kterou jsem ochotná na tuto akci investovat.
Ač nejsou klokanky zdravé, pořád mi to příjde bezpečnější, než tam jít s dítětem jenom v rukách, přece jen se občas potřebuju přidržet zábradlí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
7.7.14 16:56

Ani jedno, ani na těch pár desítek minut. Zaprvé proč má dítě být v nepohodlí, když nemusí, zadruhé se té klokanky budeš díky osvětě (možná jsem naivní, ale doufám) hůř zbavovat. Půjčila bych si manducu nebo podobné ergonomické nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
7.7.14 17:13

Ani jedno dobrovolne bych fakt ditku pater nenicila zkus pohledat v bazarech nejake ergo nositko a nebo na fleru je pani co sije noiga nositka a zapujcuje a posila na vyzkouseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
7.7.14 17:16

Ja zas bych z toho nedělala takovou vědu na krátkou chvíli. Většina tech našich prvků co ted kvůli jejich zdravé páteři uděláme všechno bude v pubertě sedět pul dne u počítače a cpat se chipsama a to bude to cojim zničí žádá ne 2× pul hodky v klokance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.7.14 17:19

Taky bych to kvuli hodince nehrotila, spis aby tam dite vubec chtelo byt, nervalo atd. Ale to pujcovne mi prislo jako nejlevnejsi varianta, spousta pujcoven i posila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
7.7.14 17:29
@Aleenk píše:
Krosnu letos ještě ne, začíná teprve sedět a je droboučký, má 6 kg, to by tam byl ztracený. A tahat se 20 km s prázdnou krosnou kvůli jednomu použití na rozhlednu, to se mi zatím nechce.
Na půjčovny už jsem koukala, ale v jižních Čechách jsem nenašla a nechat si to poslat bez vyzkoušení asi nebude nejlepší. A ceny bazarových ergonomických nosítek se pohybují nad cenou, kterou jsem ochotná na tuto akci investovat.
Ač nejsou klokanky zdravé, pořád mi to příjde bezpečnější, než tam jít s dítětem jenom v rukách, přece jen se občas potřebuju přidržet zábradlí :-)

nechat si to poslat bez vyzkoušení nebude nejlepší…hm..a klokanku takhle z bazaru si nejdřív vyzkoušíš? Tomu teda nerozumim…
Tě to vyjde i levněji to půjčovný i poštovný než to kupovat tu klokanku zvlášť pokud to pak už nikdy nechceš využívat…
Ono to neni o tom, že mu zničíš záda, když ho do toho vezmeš na hodinu…spíš o tom, že výstup na rozhlednu takhle se zátěží, zvlášť jestli bude vedro je záhul…bych se pak chtěla v klidu kochat výhledem a né řešit, že mě z toho bolí záda, popruh se mi do nich zařezává a bolí mě za krkem páč mi to na něm celý visí…mít to trochu variabilní…navíc malýho můžeš v případě potřeby za asistence manžela i frknout na záda…na ten výstup, což bude asi vůbec nejpohodlnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.7.14 18:24

@Tuco Je to kamenný bazar, takže to tam můžu na sebe naštelovat i s dítětem. A pak až to nebudu potřebovat, tak jí zase do toho bazaru prodám. Cena je 200,–

No výstup se zátěží - jsem zvyklá tahat na zádech krosnu o váze 16-20 kg, a i s ní lézt po rozhlednách, takže 6 kg dítě není pro mě až taková zátěž. Ale to je do jiné diskuze.

Děkuji všem za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport