Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Aleenk nést 20kg na zádech a 6kg vepředu ve visatce je sakra rozdíl…já jen nechápu proč jsi se tu vůbec ptala, když si tam teda můžeš zajít a všechny ty visítka ozkoušet…
No nic…přeju ať se dovča vydaří a malej ti v tom neprostestuje, když není zvyklej…ať už si vybereš cokoliv…
@Aleenk Tak ses dozvěděla, že jsou všechny klokanky na prd
- což tedy potvrzuji, je to fakt sakra rozdíl, vyzkoušeno na kamarádky klokance a jejím mimču a na svém tříleťákovi v ergonomickém, ten tříleťák se nesl značně pohodlněji. Takže pokud fakt chceš klokanku, tak vyber, která z nich ti padne do oka, ale taky bych se přimlouvala za to půjčení ergo nosítka.
@Aleenk
Souhlasím s většinou, klokanku ne. Ale ještě před pár dny bych mluvila jinak. Včera jsem si v jednou bazárku koupila klokanku. Obyč, jen na rychlé odskočení do krámu, když mi něco dojde, tak abych netahala kočár. Nebo aby si venku koukala, když se v kočárku nudí. No takže, holka mi v tom řve, a je to nepohodlný jak pro mě, tak pro ní. Nedovedu si představit v tom jít někam na výlet. Tady se investice opravdu vyplatí.
Děkuji všem ![]()
Nakonec jsem koupila tu Infantino (front 2 back rider), ve všech ostatních seděl jak v židli, místa na 3 děti a nešlo to víc zmenšit, tahle na něj šla dobře poutahovat. Ani se v tom moc nerozčiloval. Zítra odjíždíme. Mějte se tu hezky ![]()
@Aleenk tak ještě třeba někdy v budoucnu vyzkoušej opravdu ergonomické nosítko a pak teprv uvidíš ten rozdíl… A jako bonus nebudeš dítěti ničit páteř ![]()
Třeba na příštího potomka. Tenhle dostane na příští rok krosnu.