Jakou knížku znakování s batoletem

452
20.9.15 20:35

jakou knížku znakování

Maminky poradíte mi, kterou knížku si mám koupit, když chci začít znakovat s batoletem? Na trhu jich je hodně tak bych chtěla vědět, která pomohla vám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
20.9.15 21:09

Me pomohlo www.znakovanismiminky.cz
myslim ze to uplne staci, jsou tam zasady, postup, slovnik a spousta znaku s fotkama

u prvniho jsem to procitala a vracela se k tomu, u mladsi jsem uz jen obcas koukla na slovnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.9.15 06:25

My chodili na kurzy od Babysigns.cz, tak jsem měla jejich materiály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.9.15 06:38

Mela jsem babysigns a podle me vyhozene penize, nepotrebujes k tomu nic. Dokonce i ty znaky si muzes vymyslet, pokud si je nekde nevygooglis, stejne je deti pak delaj jinak a nestalo se mi pri bych trech detech, ze bych narazila na jine znakujica ony se domlouvaly - ostatne vsichni vime, ze ani mluvici batolata mezi sebou moc nemluvej.
krome znaku ti prodaj radu, ze mas mit neustale v zasobe 5 novych znaku, ktere diteti ukazujes, knizecky, ktere jsou k nicemu, video, ktere sice dite zabavi, ale to krtek taky.
nevim teda, kolik to stalo, dostala jsem to. Jestli do 200 Kc, tak by to slo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.9.15 06:48

@Pudloslava stálo to o dost víc :-D u nás teda dvd i leporela svého času frčela dost, mně se hlavně líbil ten kurs, měli jsme super lektorku, takže já si to užívala a děti snad taky :D Já to brala tak, že někdo chodí na plavání, někdo na cvičeníčko a my na znakování. My tam i probírali pscyhický a emoční vývoj dítěte, tenkrát poprvé jsem se dozvěděla, že období vzdoru je vlastně strašně úžasné, protože můžeme pozorovat, jak dítě potkává emoce a učí se s nimi pracovat :-D Vždy si na to vzpomenu, když jsem blízko výbuchu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
21.9.15 14:49

Asi by bylo lepší DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie