Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím jakou kupujete kávu do presovače. Myslím zrnkovou. Ted někde měli zrnkovou tchibo v akci jenže já nevím kde. Nevíte náhodou a nebo poradte jakou kupujete vy.
My chodíme na kávu přímo do tchiba. Beru vienu, ta má polovinu zrn karamelizovanych.
2× do měsíce mají kavové dny tj. 2+1 zdarma
Já chodím také přímo do Tchiba. Umelou mi ji hrubě, takže je dobrá do French pressu. Ta mletá kupovaná je děsně jemná, takže mám pak spoustu logru i v hrnku a to nemám ráda.
Kupuju většinou to, co mají zrovna v akci a chutnají nám všechny. Teď máme Italiano style.
Halka
Taky kupuji do mašiny na presso z tchiba, tedy zrnkovou. Mají ji i v tescu intersparu atd.
@Halka Taky si ji tam nechávám mlit na 7 ![]()
Takže Vám chutnají všechny? My zatím měli jen tu vienu a tak nám zachutnala, že se mi ani nechce experimentovat ![]()
Holky a nevíte kde byla ta tchibo v akci? Já ji viděla n nějakým letáku jen nevím kde
Ahoj, já objednávám tady . Káva je čerstvě pražená, protože to praží až po objednání. S těma z obchodu, co jsem kupovala dřív, se nedá srovnávat
Zrovna jednu usrkávám ![]()
Kupuji zrnkovou kávu v Tchibu a ve Starbucksu. Tu ze Starbucksu mam nejradeji ![]()
http://cz.dallmayr.com/index.html Ethiopian Crown ale kupujeme ji v Německu
My kupujeme Lavazzu (tu ve zlatém obalu), chutná nám nejvíc.