Jakou panenku pro tříleťačku?

455
16.12.25 11:19

Jakou panenku pro tříleťačku?

Zdravím, můžete mi poradit panenku-miminko pro tříletou holcicku (za měsíc tři roky). Dcerka si přeje pod stromek svoje mimco, o které se bude moct starat jako ja o jejího brášku 😃 Nevim, kterou vzít..jestli je lepší s látkovým tělíčkem? Nebo celogumova aby mohla do vany? Četla jsem, ze baby born Emma má sundavací nohu pro lepší vysychání..chtela bych, aby panenka mela aspoň nějaké základní funkce. Ja, jako mala jsem mela Chou Chou a ta byla super😂 Doporucite mi prosim nejakou? A kterou naopak nebrat vubec? Cena do 2500kc. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11961
16.12.25 11:53

Ja bych asi vzala spíše tu s měkkým tělem. Máme doma obě a čtyřletá si hraje víc s tou měkkou. Že nemůže do vany jí nevadí. Bere si tam jiné hračky. Panenkou koupě na sucho…dá ji do vaničky bez vody a otírá žínkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.25 15:03

My máme babyborn Emu, i starší sestru, i Lenu…do vany ji ale nebereme, stará se o ní…Ježíšek donese ještě přebalovací pult, další kolébku, už pro ni máme kočárky, skříňku na oblečky, kolo…u nás si s panenkami obě holky hrají od roka, tak mají miminek opravdu hodně a do vany máme koupené dvě miminka jenom na koupání, pak různé mořské panny…přeci jen ta voda z toho teče dlouho a mohlo by to plesnivět…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML