Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakoukoliv, tvoje podminky splnuji snad vsechny co maji prave ten čudl na startovani, ja jako zenska vybirala podle obrazku, kg a ceny, parametry jako velikost nadrze, velikost kose atd to se lisilo u vsech fakt jen na centimetry a to jsem neresila, u nasich na baraku sekam 1100m s prstem v nose a sekacka je 3r stara takze dnesni modely budou zase o krok dopredu
Máme teď novou Hondu. Nemá teda na startování čudlík ale šnůru, ale je to tak jednoduché, že to nastartuje i naše 6ti leté dítě. U staré sekačky to bylo dost namáhavé. Ty nové jsou už někde jinde.
Já tohle řešila letos a nakonec jsem vybrala tříkolku od Hecht - máme nerovný teren, záhyby, oblouky, kolem stromků a tak. Máme doma i klasickou, čtyřkolovou, ale s touhle tříkolkou se lépe manipuluje. A přesně - i můj požadavek bylo elektrické zapalování (má jenom tlačítko), a pojezd. Chtěla jsem lehčí, tak jsem zvolila tu menší, záběr tuším 47 cm ale i tak má celkem kolem 33 kg a je docela velká. Vak, když je naplněný, je docela těžký, tak plním jenom tak do poloviny nebo 2/3 a vynáším. Brala jsem od nich z e-shopu, ale podívat se na ní můžeš v UNIHOBY, případně ji tam i koupit.
@afghani píše:
@berusa.m a jaky typ? dik
Honda HRX 357 -ale je tam více verzí, které se liší ještě nějakými písmeny, ale to už přesně nevím.
@afghani https://cz.hecht.cz/…-s-pojezdem/
jenom koukám, ta váha je o nějaké kilo víc, než jsem ti napsala. On to dělá i ten akumulátor
U sousedů našich jsem viděla mají elektrickou sekačku asi na baterku. Žádné jak na naší že se musí skubnout na nastartování.
Jen zapla cuplik, žádný kabl. Vypadala dost dobře.
Prosím holky..
Mám velikou stran, právě se mi rozbila strunová sekačka a ráda bych něco co vydrží, utahnu to i já ve strani🙄 😀
Máte některá zkusenost poměr cena-kvalita?
@PetraMerry jak je ta stran strmá? Já po ní normálně jezdím benzinovou sekačkou s pojezdem ![]()
Ahoj. Taky máme hodně strmou zahradu na klasickou sekačku nereálné. Já myslím, že nejde ani tak o stroj, ty jsou dneska hodně podobné spíš jde o to pořídit si kvalitní postroj co ti tu sekačku drží na těle tak, že se nemusíš nijak kroutit když jsou terénní nerovnosti. Hecht má dobre stroje na sekání.