Jakou sekačku pro ženu?

962
27.7.16 15:33

Jakoukoliv, tvoje podminky splnuji snad vsechny co maji prave ten čudl na startovani, ja jako zenska vybirala podle obrazku, kg a ceny, parametry jako velikost nadrze, velikost kose atd to se lisilo u vsech fakt jen na centimetry a to jsem neresila, u nasich na baraku sekam 1100m s prstem v nose a sekacka je 3r stara takze dnesni modely budou zase o krok dopredu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
27.7.16 15:36

Máme teď novou Hondu. Nemá teda na startování čudlík ale šnůru, ale je to tak jednoduché, že to nastartuje i naše 6ti leté dítě. U staré sekačky to bylo dost namáhavé. Ty nové jsou už někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
27.7.16 15:40

Já tohle řešila letos a nakonec jsem vybrala tříkolku od Hecht - máme nerovný teren, záhyby, oblouky, kolem stromků a tak. Máme doma i klasickou, čtyřkolovou, ale s touhle tříkolkou se lépe manipuluje. A přesně - i můj požadavek bylo elektrické zapalování (má jenom tlačítko), a pojezd. Chtěla jsem lehčí, tak jsem zvolila tu menší, záběr tuším 47 cm ale i tak má celkem kolem 33 kg a je docela velká. Vak, když je naplněný, je docela těžký, tak plním jenom tak do poloviny nebo 2/3 a vynáším. Brala jsem od nich z e-shopu, ale podívat se na ní můžeš v UNIHOBY, případně ji tam i koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
27.7.16 15:46
@afghani píše:
@berusa.m a jaky typ? dik

Honda HRX 357 -ale je tam více verzí, které se liší ještě nějakými písmeny, ale to už přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
27.7.16 15:49

@afghani https://cz.hecht.cz/…-s-pojezdem/

jenom koukám, ta váha je o nějaké kilo víc, než jsem ti napsala. On to dělá i ten akumulátor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.16 13:06

U sousedů našich jsem viděla mají elektrickou sekačku asi na baterku. Žádné jak na naší že se musí skubnout na nastartování.
Jen zapla cuplik, žádný kabl. Vypadala dost dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
30.5.19 13:27

Obnova

Prosím holky..
Mám velikou stran, právě se mi rozbila strunová sekačka a ráda bych něco co vydrží, utahnu to i já ve strani🙄 😀
Máte některá zkusenost poměr cena-kvalita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.5.19 14:07

@PetraMerry jak je ta stran strmá? Já po ní normálně jezdím benzinovou sekačkou s pojezdem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
30.5.19 14:23

To fakt nedám, strmá je dost👎 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
31.5.19 09:55

Ahoj. Taky máme hodně strmou zahradu na klasickou sekačku nereálné. Já myslím, že nejde ani tak o stroj, ty jsou dneska hodně podobné spíš jde o to pořídit si kvalitní postroj co ti tu sekačku drží na těle tak, že se nemusíš nijak kroutit když jsou terénní nerovnosti. Hecht má dobre stroje na sekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
31.5.19 10:22

@Martha03 děkuji za radu😆 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie