jakou UM??problemy s prdiky...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10813
3.2.07 08:45

jakou UM??problemy s prdiky...

Malicke jsou necele ctyri mesice a davala jsem Nutrilon-uz sice nepouzivame rourku ale kapicky porad -SAB i BABY CALM to mi nevadi ,ale budi ji to treba v noci a pres den se u jidla krouti a nekdy place.Prvni pokus o zmenu bylo Omneo ale efekt zadny.Druhy pokus Sunar a ten ji totalne zacpal,dalsi pokus je ted Beba-to je trosku lepsi takze zatim na ni asi zustanem ale uplne ono to porad neni. Neporadite nekdo?? Vim ze kazde mimco je jine ale prece jen…Mate zkusenosti treba s jinymi UM-Humana,Hamilon,…nebo je jeste neco jineho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1667
3.2.07 09:39

Jak dlouho jste jedli Omneo? Nám zabral až po 14-ti dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
3.2.07 09:56

asi tyden…nemela jsem na to nervy…a taky je to dost penez-a kdyz se ostatni mlika projevily uz za dva dny…nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.2.07 15:46

Mám zkušenost s Hami - nebrat :-( Vrátili jsme se k Nutrilonu a už se mooooc těším, až bude tohle období za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.2.07 15:54
Martoch píše:
Mám zkušenost s Hami - nebrat :-( Vrátili jsme se k Nutrilonu a už se mooooc těším, až bude tohle období za námi.

Martoch to myslis vazne???? :?

Nemuzes nekomu radit co koupit za UM a co ne.........
Kazdemu vyhovuje neco jineho.....

Takze radim vyzkopouset.........jinak nezjistis nic…
MAlej pil Hamilon- predchudce Hami a byl spokojeny, ted sme na sunaru

A jinak u pediatra by ti meli dat vzorky UM........nemaji sice speci HA a omnea a AR, ale miveji vsechny znacky, zakladnich mlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.2.07 00:25

Ahoj,
My jsme také na UM. U prvního syna jsme toho dost vyzkoušeli, nejdříve Nutrilon, pak Sunar atd., nakonec jsme skončili u Omnea. Chvilku to trvalo, ale pak byl bez problémů, pravidelná stolice. Protože je Omeno hrozně drahý, po čase jsme zase přešli na Nutrilon a okamžitě začaly znovu problémy. Stolice po několika dnech, pláč a kroucení. Znovu jsme přešli na Omneo. Dávali jsme ho do roka. Druhému jsme hned začali dávat Omneo a je v poho. Prdíky skoro neznáme a kaká každý den. Na Omeno nedám dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
8.2.07 09:34

KAT-KA - Gabinka se ptala na nase zkusenosti s UM. Tak jsem ji popsala tu nasi. Nemyslela jsem NEBRAT jako V ZADNEM PRIPADE TO NEKUPUJ - to rozhodne ne. Ale u nas Hami propadlo. Ze je vlastni zkusenost nejlepsi, je snad kazdemu jasne.

U nas uz je krizovka i ten Nutrilon. Maly ma tri a pul mesice, myslela jsem, ze uz to bude brzo za nami :-( Takze budu muset zkusit neco jineho nebo se zblaznim… Takze asi to Omneo… pak napisu, jestli pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
8.2.07 09:39

holky dik ja vim ze je kazde mimco jine jen proste uz fakt nevim…zkusila jsem i Bebu ale taky ji zacpala -koncim s experimenty -jsem zas na Nutrilonu obyc a radsi prdy nez zacpa…-i tak dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí