Vyhodit Hami?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vyhodit Hami?
Ahoj,
mám možná pro někoho takový blbý dotaz.
Včera jsme koupili v Tescu v akci malé Hami se špenátem. Dneska jsem je srovnávala do skříňky a náhodou jsem si všimla, že když u té skleničky zmáčknu víčko, tak se propadá a lupe. Nebylo vyboulený. Skleničku jsem otevřela, víčko neluplo, tak jak vždycky má. Když jsem si čuchla ke skleničce , tak to voní normálně. Tak nevím, jestli to mám vyhodit. Nechci , aby z toho náhodou byla malá nemocná. Vždycky př inákupu kontroluji skleničky a asi jsem náhodou na jednu zapomněla a už je to tady
Setkali jste se někdy s tímto problémem?? ![]()
Asi to vyhodím, nebudu riskovat. Ale dokáže to teda člověka po ránu naštvat.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
asi bych ji pro klid duse vyhodila a zavolala na Hami linku - treba ti poslou jinou nebo aspon proveri celou davku, jestli nevznikla chyba pri vyrobe nebo baleni. Kamaradka takhle koupila strasne smradlavy Huggies vlhcene ubrousky, protoze mela dvoje ci troje a nebyly zrovna nejlevnejsi, tak jim cela nastvana volala a o vikendu prijeli s Huggies s novymi ubrousky a dareckem - pry meli nejakou chybu v cele davce u vyroby.
Hanka
- Citovat
- Upravit
Určitě bych to vyhodila.
Se s váma musím podělit o zkušenost z Hypernovy - malé jsem kupovala příkrmy a v Hypernově měli normálně v regále naskládané skleničky a ty skleničky byly od plísně! Opravdu chuťovka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě vyhodit. Vždy, když nakupuji ty skleničky, tak je zkouším. Stalo se mi, že v Makru po 6 ks - a 3 z nich šly zmáčknout. Takže kontrolovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHOJ, takže jsem to vyhodila . Zavolala jsem na linku Hami a tam mi operátorka řekla, že se s tým ještě nesetkala, a že jsem první, kdo jim to nahlásil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co jinýho Ti na to má říct, aby jsi udrželi zákazníky. Příště si dávej větší pozor, ať je zbytečně nesponzorujeme. Pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit