Vyhodit Hami?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
19.1.07 10:05

Vyhodit Hami?

Ahoj,
mám možná pro někoho takový blbý dotaz. :roll: Včera jsme koupili v Tescu v akci malé Hami se špenátem. Dneska jsem je srovnávala do skříňky a náhodou jsem si všimla, že když u té skleničky zmáčknu víčko, tak se propadá a lupe. Nebylo vyboulený. Skleničku jsem otevřela, víčko neluplo, tak jak vždycky má. Když jsem si čuchla ke skleničce , tak to voní normálně. Tak nevím, jestli to mám vyhodit. Nechci , aby z toho náhodou byla malá nemocná. Vždycky př inákupu kontroluji skleničky a asi jsem náhodou na jednu zapomněla a už je to tady :roll: Setkali jste se někdy s tímto problémem?? :roll:
Asi to vyhodím, nebudu riskovat. Ale dokáže to teda člověka po ránu naštvat. :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.1.07 10:20

asi bych ji pro klid duse vyhodila a zavolala na Hami linku - treba ti poslou jinou nebo aspon proveri celou davku, jestli nevznikla chyba pri vyrobe nebo baleni. Kamaradka takhle koupila strasne smradlavy Huggies vlhcene ubrousky, protoze mela dvoje ci troje a nebyly zrovna nejlevnejsi, tak jim cela nastvana volala a o vikendu prijeli s Huggies s novymi ubrousky a dareckem - pry meli nejakou chybu v cele davce u vyroby.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
468
19.1.07 10:40

ja bych to rozhodne vyhodila, vicko proste musi klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.1.07 11:41

Určitě bych to vyhodila.
Se s váma musím podělit o zkušenost z Hypernovy - malé jsem kupovala příkrmy a v Hypernově měli normálně v regále naskládané skleničky a ty skleničky byly od plísně! Opravdu chuťovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.1.07 14:27

Určitě vyhodit. Vždy, když nakupuji ty skleničky, tak je zkouším. Stalo se mi, že v Makru po 6 ks - a 3 z nich šly zmáčknout. Takže kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.1.07 20:00

AHOJ, takže jsem to vyhodila . Zavolala jsem na linku Hami a tam mi operátorka řekla, že se s tým ještě nesetkala, a že jsem první, kdo jim to nahlásil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.1.07 20:29

Tak co jinýho Ti na to má říct, aby jsi udrželi zákazníky. Příště si dávej větší pozor, ať je zbytečně nesponzorujeme. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí