Odkdy smí mimi rýži?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odkdy smí mimi rýži?
Ahoj, chci se zeptat-od jakého věku může mimi rýži? (rýže se zeleninou…)
Může tu obyčejnou, nebo se kupuje bio či natural?
Děkuji za odpovědi Lenquita
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, vařenou rýži může miminko prakticky ihned (je bezlepková) se začátkem příkrmů, ale mým holkám rýže moc nechutnala - líp se mi ovědčily rýžové instatní vločky - je to něco jako drcená zrna rýže. Ty jsem přidávala na střídačku s jáhlovýma (proso) nebo pohankovýma vločkama k zelenině tak od sedmi, osmi měsíců.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když jsi to zkoušela tak jsi vařila normální(bílou) rýži?
Kde se dají koupit ty rýžové vločky-v bio obchodech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam jsou ted 4 mesice a zaciname s prikrmama. Doporucena nam byla nemlecna ryzova kase. Mrknout muzes sem, a koupit online http://www.pevnezdravi.cz/…g-17170-8555 , nebo se poohledni v obchode v oddeleni kde maj papanicka pro miminka (HAMI). Co si pamatuju tak docela dost toho mivali v droxi drogeriich… nevim, jestli jeste existuji. No a pak urcite v nejake vetsi lekarne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojka,
Taky je dobrá nemléčná rýžová kaše od Nestlé. Je fakt dobrá na zahuštění ..
Já jsem rýži taky zkoušela, ale nešla mi pak rozmixovat do hladka ![]()
- Citovat
- Upravit
jak pise Lesina, muzes s ryzi zacit zaroven s prikrmy, ale obe deti ji hned od 6.mesice nezvladaly. Zacaly ji jist az tak od 8.mesice a to jsem ji jeste hodne rozvarovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju Vám za odpovědi. Myslela jsem, že mám výživu pečlivě nastudovanou, a pak najednou zmatkuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás rýže „jede“ hodně. Rozvařím ji úplně doměkka a přidám podusit jabko. Kousek máslíka na to. Jinak ji přidávám do polívek atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit