jogurt od Olmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jogurt od Olmy
Ahoj holky,
můžu dát malé jogurt od Olmy Bio Via Natur jahodový a spol. Dáváte ho některá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já jsem davala od Olmy Bio bílý.Ochucené jsem dávala až od roku, ale myslím,že to to v těch 11 měsících nevadí. Jinak bio jogurty Olma jsou moc dobré
)
- Citovat
- Upravit
ja jsem dceru drzela na bilych jogurtech co nejdyl, vydrzela to az do 2,5roku. Davala jsem taky Olmu, obcas Holandii. Olma je dobra! Jen jsem se snazila vyvarovat tech ovocnych a smetanovych co nejdyl to slo. Prece jen treba ovocne uz maji daleko min zive mikroflory a nemluvim o chemickych pri:,–(ach..Cili my jsme si delaly ovocny jogurt proste doma - do bileho jsem ji davala ruzne syrove ovoce nebo presnidavku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já ten jahodový bio ještě neviděla, ale používám bíly bio. A podle chuti lze skutečně poznat , že je bio. Neboť znám chuť bio mléka od sousedovy kravičky u babičky. Jinak jestli tvoje dcera není alergik, tak si myslím, že v klidu můžeš dávat.
dobrou chu't
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jen přidám poznatek že některé jogurty VIan prodávané v kauflandu, vyrábí také Olma a dá se na nich trochu ušetřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VIAN
Ahpj, já 10měsíčnímu Daníkovi kupuju bílé jogurty typu Activia, Olma bio ap, ale ty již zmíněné bílé jogurty Vian z Kauflandu ( 3% tuku ) jsou taky super, a podstatně levnější než „značkové“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit