jogurt od Olmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
1.2.07 12:17

jogurt od Olmy

Ahoj holky,
můžu dát malé jogurt od Olmy Bio Via Natur jahodový a spol. Dáváte ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
siloenka
1.2.07 12:38

já jsem davala od Olmy Bio bílý.Ochucené jsem dávala až od roku, ale myslím,že to to v těch 11 měsících nevadí. Jinak bio jogurty Olma jsou moc dobré :o)

• Citovat
  • Upravit
468
1.2.07 12:53

ja jsem dceru drzela na bilych jogurtech co nejdyl, vydrzela to az do 2,5roku. Davala jsem taky Olmu, obcas Holandii. Olma je dobra! Jen jsem se snazila vyvarovat tech ovocnych a smetanovych co nejdyl to slo. Prece jen treba ovocne uz maji daleko min zive mikroflory a nemluvim o chemickych pri:,–(ach..Cili my jsme si delaly ovocny jogurt proste doma - do bileho jsem ji davala ruzne syrove ovoce nebo presnidavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
1.2.07 13:21

Ahojky, já ten jahodový bio ještě neviděla, ale používám bíly bio. A podle chuti lze skutečně poznat , že je bio. Neboť znám chuť bio mléka od sousedovy kravičky u babičky. Jinak jestli tvoje dcera není alergik, tak si myslím, že v klidu můžeš dávat.

dobrou chu't

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
1.2.07 13:42

Já jen přidám poznatek že některé jogurty VIan prodávané v kauflandu, vyrábí také Olma a dá se na nich trochu ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.8.07 14:44

VIAN

Ahpj, já 10měsíčnímu Daníkovi kupuju bílé jogurty typu Activia, Olma bio ap, ale ty již zmíněné bílé jogurty Vian z Kauflandu ( 3% tuku ) jsou taky super, a podstatně levnější než „značkové“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí