Jakou vybrat vaničku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
14.4.10 08:04

Taky jsme koupali v úplně obyč vaničce po synovci na klasickém lehátku asi do osmi měsíců. Teď už máme jen lehátko ve velké vaně.
Stojan jsme neměli, koupali jsme v ložnici na posteli. Když ale začal cákat a my měli z postele rybníček, putoval do velké vany :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14064
26.4.10 13:47

Mám snad 20 let starou klasickou vaničku, koupu v koupelně - do vany dám dva stejné širší kbelíky, na to postavím vaničku (nezdá se, ale je to dostatečně stabilní). Systém koupání mám z porodnice - namydlit miminko na pračce, pak přenést do vaničky na opláchnutí, pak zpět na pračku na osušení a oblečení. První dva měsíce jsem koupala bez lehátka (jednou rukou držíš, druhou oplachuješ), pak jsem se nějak naštvala (protože s koupáním je relativně dost práce, a já nikdy neměla chlapa na koupání doma) a dala jsem jí tam molitanové lehátko a nemusím ji ani držet.
Jestli si hodláš pořídit taky tento kbelíkový systém, doporučuju vaničku s výpustným ventilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.10 23:24

Koupání jsou pro nás s Katy ty nejpříjemnější chvilky. Nekoupemem jen z nutnosti, ale taky proto že nás to baví. Tuto radost jsem si doplnily príma vaničkou, doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí