Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám snad 20 let starou klasickou vaničku, koupu v koupelně - do vany dám dva stejné širší kbelíky, na to postavím vaničku (nezdá se, ale je to dostatečně stabilní). Systém koupání mám z porodnice - namydlit miminko na pračce, pak přenést do vaničky na opláchnutí, pak zpět na pračku na osušení a oblečení. První dva měsíce jsem koupala bez lehátka (jednou rukou držíš, druhou oplachuješ), pak jsem se nějak naštvala (protože s koupáním je relativně dost práce, a já nikdy neměla chlapa na koupání doma) a dala jsem jí tam molitanové lehátko a nemusím ji ani držet.
Jestli si hodláš pořídit taky tento kbelíkový systém, doporučuju vaničku s výpustným ventilem.
Koupání jsou pro nás s Katy ty nejpříjemnější chvilky. Nekoupemem jen z nutnosti, ale taky proto že nás to baví. Tuto radost jsem si doplnily príma vaničkou, doporučuji.
Taky jsme koupali v úplně obyč vaničce po synovci na klasickém lehátku asi do osmi měsíců. Teď už máme jen lehátko ve velké vaně.
Stojan jsme neměli, koupali jsme v ložnici na posteli. Když ale začal cákat a my měli z postele rybníček, putoval do velké vany