Jakou vybrat vaničku?

324
13.4.10 13:49

Jakou vybrat vaničku?

Ahoj těhulky a maminky, ráda bych Vás požádala o podělení se zkušeností s vaničkou na koupání! Koukala jsem, že od obyčejné se dají pořídit nějaké termo nebo vytvarované. Nevíte jestli jsou dobré a nebo stačí úplně obyč??? A jak dlouho se vlastně asi tak používá? Předem díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
13.4.10 14:00

A po koupacím kyblíku jsi se nedívala? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
13.4.10 14:01

my měli vaničku úplně tu nejobyčejnější z obyčejných po několika dětech a nakonec jsme stejně koupali v kyblíku, protože se nosil mnohem líp do ložnice než vanička a bylo do něj potřeba o dost míň vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.4.10 14:03

Používala jsem úplně obyč.starou. Hlavně bych si asi dala bacha na velikost. Já mám opravdu velikou, ale kluk je dlouhán, takže už někdy od 4. měsíce, když kopnul nožičkama, tak se praštil hlavičkou na druhé straně. Kdybych koupila to, co se teď nejčastěji prodává, tak by se mi v té době do vaničky už ani nevešel. Jinak v 7mi měsích jsme začli koupat ve sprcháči, když už pevně a sám! seděl. To už v té době hrozně moc cákal okolo, takže co koupání, to voda až na lustru :lol:

Kyblík by byl taky řešení, chvíli jsem o něm uvažovala, ale pak se nějak semlela ta vanička, tak už jsem nic jiného nesháněla

Příspěvek upraven 13.04.10 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
13.4.10 14:04

My máme tuto vaničku a jsme s ní spokojeni, nemusela jsem malého držet nebo kupovat lehátko. Teď už se nám tam vejde tak akorát, ale je mu 8m skoro, tak začne sedět obráceně. U rodičů jsem koupala ve normální vaničce. Termo dělají, ale nezdálo se mi to nutné :-)

http://www.malvik.cz/…lash-vanicka

Přeju hezké vybírání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.4.10 14:04

Za mě úplně obyčejná bohatě stačí. Malý je vodomil a už od třech měsíců byl nejspokojenější ve velký vaně, kde měl dostatek prostoru pro kopání a plácání kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.4.10 14:05

ahoj já jsem teda původně chtěla kyblík,ale protože stojí 600 tak jsem koupila vaničku z IKEI,ale jak moc jí budem používat to ti neřeknu protože mimi teprve čekáme… stájí 169 kč a teprve mi jí brácha přiveze tak nevím jestli je nějaká tvarovaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
13.4.10 14:06

Na novorozeňátko je super taková ta co se dá položit na vanu, aby ses nemusela ohýbat. Ale je dost malá, takže náš buřtipán z ní šel poměrně brzy (asi ve 4. měsíci) do obyč velké vany a koupili jsme jen protiskluzovou podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.4.10 14:07

Vojtu jsme koupali v úplně obyčejné vaničce (koupené myslím v domácích potřebách :wink: ), koupali jsme jej v ní minimálně do 3 let, myslím, že i o něco dýl. Teprve nedávno přesedlal do velké vany - ale to jen cca 1× za 14 dnů, kdy mu potřebujem (s řevem) umýt vlasy, jinak jej sprchujem už hooodně dlouho. Šárku koupem od narození v kyblíku, už je jí teda těsný a jen čekám, až bude umět sama sedět a pošupajdí za bráchou do velké vany. Tu umělohmotnou vaničku už asi ani z garáže vytahovat nebudem… (ale my máme dvě děti - kdybychom měli jedno, tak by šárka šupajdila sama do umělohmotné vaničky - přecejen na její napuštění je menší spotřeba vody než na velkou :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
13.4.10 14:10

O kíblíku jsem neuvažovala. Nemám s tím žádné zkušenosti ani od kamarádek a na kurzu nám PA říkala, že se s tím musí začít hned…a protože mám strach, že maličkýho ze začátku nebudu umět ani chytit, tak mi vanička přijde lepší řešení. Nebo na to máte jiný názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
13.4.10 14:16

MikaSipa

O něčem takovém právě uvažuji, akorát jsme nevěla jak je kdo s tím spokojený:-) Takže díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
13.4.10 14:22

také jsem používala klasickou vaničku, která se u nás už několik let dědí, asi od půl roku jsem pak koupala ve vaně.
Teď máme v koupelně tak velká umyvadla, že snad vaničku nebudu ani potřebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.4.10 14:39
Hela84 píše:
MikaSipa

O něčem takovém právě uvažuji, akorát jsme nevěla jak je kdo s tím spokojený:-) Takže díky za radu.

ta je moc pěkná,ale nespní stejnou funkci i obyč. vanička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
13.4.10 14:41
mabit píše:
Hela84 píše:
MikaSipa

O něčem takovém právě uvažuji, akorát jsme nevěla jak je kdo s tím spokojený:-) Takže díky za radu.
ta je moc pěkná,ale nespní stejnou funkci i obyč. vanička :nevim:

To asi splní, ale stejně budeme muset koupit ještě něaký lehátko…a ono když to spočítáš, tak ti to vyjde pomalu nastejno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21940
13.4.10 14:46

tak my koupali v obyč. vaničce a bez lehátka. prostě manžel držel a já myla. lehátrko máme také, ale špatně se nám s ním koupalo. stejně tak koupací kyblík. taky jsme mu nepřišli na chuť. každpodáně klárka při koupání ve vaničce dost řvala. tak jsme zkoušeli různé teploty vody a nakonec jsme zjistili, že se jí víc líbí ve velké vaně :-) přesedlala tam ve 3 měsících a byl klid a pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí