Jaký byl u vás Mikuláš?

6.12.11 13:58

Jaký byl u vás Mikuláš?

Ahoj holky :kytka:
Jaký byl u Vás Mikuláš, Čert :cert: a Anděl :andel: ? :mrgreen: Co jsem slyšela u spousty známých, tak si domů nikoho nezvou, ani se nedivím. Cizí bych domů nechtěla, přeci jenom, naše děti známe jenom my :)

U nás jsme měli menší Mikulášskou. My s manželem a naše holky, kamarádka s klukem (3r.), další známí s dvojčátky (5r.) a manželův bratránek s rodinou (holka 9, kluk 6 a půl ročním miminkem).
Mikuláše nám dělal soused, Anděla jeho žena a čerta dělal manželův bratranec. :* Děcka byly pěkně vyjukaný, i devítiletá Simonka čučela a svýho taťku nemohla poznat :mrgreen:
Dianka byla předtím frajerka a jak k nám vešli, tak zkameněla a nemohla ze sebe vydat ani hlásku. :lol: Hlavně když začal Mikuláš vyjmenovávat její hříchy. Nakonec musel Anděl Čerta zpacifikovat a Dianka jim zazpívala.
Beátka se mě křečovitě držela, ale byla fascinovaná Andělem a dokonce mu dala za balíček pusinku.
Musím říct, že to naše parta zahrála skvěle a děcka měly o čem povídat celý večer. :lol:

Účel to splnilo, Dianka seká dobrotu (je doma, protože v noci blinkala. Což já taky, asi na nás něco leze)

A co vy? Jak jste oslavili Mikuláše? :kytka:

A po delší době zdravím :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65312
6.12.11 14:18

Bohužel nijak…plány nevyšly,Matyášek je nemocnej :(
Tak byl balíček na balkoně a na čerty jsme koukali z okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.12.11 14:22

Ondrovi jsou 2 roky. Připravovala jsem ho na ně asi týden. Ani nehnul brvou. Původně jsme je měli objednané na 15h., ale chvíli před tím usnul, tak jsem ho nechala. Vzbudil se až okolo 17h., a tak mi zavolali v 18h., že k nám za chvíli přijdou. Punčocha byla přichystaná, tak k nám přišli do předsíně a s Ondrou na koleni jsem povídala básničku- Žába leze po žebříku. Prvně byl nedůvěřivý, nic neříkal, koukal se na všechny, ale nakonec se přeci jen rozmluvil a ani nebrečel. Na můj popud pěkně poděkoval a potom i zamával.
Když odešli, tak je ani nekomentoval. Ale byl rád, že dostal punčochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50132
6.12.11 14:24

Žádní čerti naší ulicí nešli, tak jsme nic neviděli. Synovi a chlapovi jsem udělala mikulášský balíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.12.11 14:25

;) klaplo to abylo to hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 14:28
Petra Z píše:
Bohužel nijak…plány nevyšly,Matyášek je nemocnej :(

To je mi líto, ale příště to určitě vyjde :srdce: Na nás taky něco leze, tak uvidíme. Fakt nevím jestli jsme nesnědly něco zkaženýho, nebo nějaká viróza, achjo.

jitka 11 píše:
Prvně byl nedůvěřivý, nic neříkal, koukal se na všechny, ale nakonec se přeci jen rozmluvil a ani nebrečel. Na můj popud pěkně poděkoval a potom i zamával.
Šikulka, že neplakal. Kamarádčin Domča plakal až mi ho bylo líto, přitom je to zlatej kluk. Ze začátku měl slzy v očích a Mikuláš: ,,a taky tu mám napsané, že jsi uplakaný" tak to polknul a pak se stejně rozplakal :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.12.11 14:29

takový:
Malej se nebál čertů,ale anděla jo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 14:30
lacenka píše: ;) klaplo to abylo to hezký :palec:

:palec: takovýho čerta bych se bála i já :D mě celkově takovéhle masky děsí :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.12.11 15:05

Příspěvek upraven 26.04.16 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
6.12.11 15:31

My jsme byli v sobotu na Mikulášské a ta byla teda fakt úžasná :dance:
Pak jsme šli včera na další Mikulášskou a na místě jsme zjistili, že je až ve středu (zítra) :mrgreen:
Tak jsme se procházeli po sídlišti, bylo tu plno Mikulášů,andělů i čertů a taky to bylo super:)
Doma pak na kluky čekali balíčky a dopis od čerta.

Tobi se čertů nebál, na Mikulášské s nimi tancoval, s jedním si dal placáka :mrgreen: ,prostě v pohodě. Jen včera jak tu pak večer začali děti házet petardy,tak se mu to nelíbilo, takže jsme šli domů:)
No a na Máťu to teda žádnej účinek nemělo. Jak jsme nějakýho potkali,tak se bál a sliboval hory doly,ale čert zašel a Mates začal zlobit :cert:
A výhružky,že se čert vrátí , mu jsou uplně jedno..Takže mi bysme potřebovali pár čertů k nám domů, co by tu s námi bydleli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.12.11 15:35

nebyl žádný… teda jo, tchanovci donesli pytel ovoce, ale nijak se nepřestrojovali :mrgreen: Chtěli jsme jít zítra na besídku, ale nevyjde to… tak snad za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.12.11 16:14

ahoj
domu jsme nikoho nepozvali, v sobotu jsme byli na Mikulasske v jednom podniku, tam dobry, ale mala se zasekla a nerekla nic.
V pondeli jsme potkali venku tri skupinky, mala nadherne odrikala basnicku, vzdy neco dostala, dnes i na poste a super.
Ani se certu nebala, ale to bude proto, ze ji nestrasime.
Jina holcicka na poste jak videla certy tak prchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.12.11 19:03

ahoj andrejko, ráda Tě vidím :hug:
u nás mikuláš super, anděl i čert byli holky, takže se málem popraly o emičku, obě si jí chtěly pochovat :lol:
adámek měl sevřeno jako každoročně, třásla se mu brada,ale písničku odzpíval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 20:54

Šáji :) ahoooj :kytka: A Emička se nechala pochovat i od čerta, jo? Statečná :)

Moc pěkné fotky holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.12.11 21:08

jasně, nechala. líbil se jí :dance: jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová