Jaký byt byste vzaly pro rodinu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jančakecalka
28.1.19 15:04

Ten první ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
28.1.19 15:04

Rozhodne ten prvni ;)

• Citovat
  • Upravit
36556
28.1.19 15:05
@GabinkaCh píše:
V případě, že plánujete rodinu? byt 1) 5 minut od centra,3 patro bez výtahu, balkon, krásná kuchyň, sprchový kout,55 m2,školka a škola cca 1 km od bytu.Byt 2) 5 minut od centra, přízemí, bez balkonu, obyč. kuchyň, vana, byt trošinku menši než první, školka 2 minuty od bytu a škola 5 minut od bytu.Cena obou bytů stejná. Děkuji za kazdý názor.

Ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
28.1.19 15:05

Do přízemí bych se dobrovolně nestěhovala.. ;)

• Citovat
  • Upravit
7205
28.1.19 15:06

První proč ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
@Anais píše:

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
@Anais píše:

Já už taky ne, kdysi jsme tam na chvíli bydleli a bylo to strašný. :roll: Bydlíme 1 patro a je to super.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
28.1.19 15:07
@GabinkaCh píše:
Proč?

Hluk, jak každý chodí kolem, často se tam dělá plísen, není tolik soukromí.......

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.1.19 15:07

ani jeden … nechtěla bych byt v přízemí, ale zároveň bych chtěla vanu a ideálně i balkon

• Citovat
  • Upravit
15411
28.1.19 15:08

Když by nebyla jiná možnost, tak ten první. I když tedy bez výtahu to také není ideální.
Do přízemí bych nešla, protože se bojím. S největší pravděpodobností ten byt bude i tmavší, studenější - nikdo pod tebou netopí, hrozí i vlhkost, pokud není perfektně udělaná izolace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.1.19 15:09
@lucenka píše:
ani jeden … nechtěla bych byt v přízemí, ale zároveň bych chtěla vanu a ideálně i balkon

Mě stačí ta vana, bez balkonu nebo lodžie se klidně obejdu ;)

• Citovat
  • Upravit
15411
@lucenka píše:

Taky bych ještě hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915

Třetí patro bez výtahu bych nechtěla, přízemí také ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
28.1.19 15:10

My bydlíme naproti školce, máme velký byt, dva balkony a boží výhled, ale domů 83 schodů a za mě se raději uskromnit s plochou a balkony, ale výtah. Zapomenout doma čepičku, je pro nás rovno výšlapu na Everest. V podpaží 20 kilové dítě a smrtelný pot na čele. :-D Do školky malýho stejně nevzali a budeme stejně jezdit přes půl města. Takže hlavně výtah a když neni auto, tak v dosahu MHD a alespoň nějaké rozumné dojezdové vzdálenosti od MŠ, ZŠ a obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
28.1.19 15:10

Druhej :D ten první víceméně máme, škola a školka tak 10min chůzí to je fajn, do centra autem 5 minut, tramvaji tak 10, obchody půl km od bytu, ale to 3. patro bez výtahu mě ničí, když teda opominu že taháme nákupy, na což už sme si zvykli, ale pak tahat ještě miminko (což mě čeká na jaře) to bude něco. Uvažuju o koupi oslíka aby mi to nahoru vynášel :mrgreen: navíc máme taky jenom sprcháč a jak mě na relaxaci tak na koupání dětí mi tu neskutečně chybí vana :oops: ještě že tu jsme jenom dočasně než se postaví dům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí