Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@GabinkaCh píše:
V případě, že plánujete rodinu? byt 1) 5 minut od centra,3 patro bez výtahu, balkon, krásná kuchyň, sprchový kout,55 m2,školka a škola cca 1 km od bytu.Byt 2) 5 minut od centra, přízemí, bez balkonu, obyč. kuchyň, vana, byt trošinku menši než první, školka 2 minuty od bytu a škola 5 minut od bytu.Cena obou bytů stejná. Děkuji za kazdý názor.
Ten první.
@Anais píše:
Do přízemí bych se dobrovolně nestěhovala..
Proč?
@Anais píše:
Do přízemí bych se dobrovolně nestěhovala..
Já už taky ne, kdysi jsme tam na chvíli bydleli a bylo to strašný.
Bydlíme 1 patro a je to super.
@GabinkaCh píše:
Proč?
Hluk, jak každý chodí kolem, často se tam dělá plísen, není tolik soukromí.......
ani jeden … nechtěla bych byt v přízemí, ale zároveň bych chtěla vanu a ideálně i balkon
Když by nebyla jiná možnost, tak ten první. I když tedy bez výtahu to také není ideální.
Do přízemí bych nešla, protože se bojím. S největší pravděpodobností ten byt bude i tmavší, studenější - nikdo pod tebou netopí, hrozí i vlhkost, pokud není perfektně udělaná izolace.
@lucenka píše:
ani jeden … nechtěla bych byt v přízemí, ale zároveň bych chtěla vanu a ideálně i balkon
Mě stačí ta vana, bez balkonu nebo lodžie se klidně obejdu ![]()
@lucenka píše:
Taky bych ještě hledala.
My bydlíme naproti školce, máme velký byt, dva balkony a boží výhled, ale domů 83 schodů a za mě se raději uskromnit s plochou a balkony, ale výtah. Zapomenout doma čepičku, je pro nás rovno výšlapu na Everest. V podpaží 20 kilové dítě a smrtelný pot na čele.
Do školky malýho stejně nevzali a budeme stejně jezdit přes půl města. Takže hlavně výtah a když neni auto, tak v dosahu MHD a alespoň nějaké rozumné dojezdové vzdálenosti od MŠ, ZŠ a obchodu.
Druhej
ten první víceméně máme, škola a školka tak 10min chůzí to je fajn, do centra autem 5 minut, tramvaji tak 10, obchody půl km od bytu, ale to 3. patro bez výtahu mě ničí, když teda opominu že taháme nákupy, na což už sme si zvykli, ale pak tahat ještě miminko (což mě čeká na jaře) to bude něco. Uvažuju o koupi oslíka aby mi to nahoru vynášel
navíc máme taky jenom sprcháč a jak mě na relaxaci tak na koupání dětí mi tu neskutečně chybí vana
ještě že tu jsme jenom dočasně než se postaví dům ![]()
Ten první