Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S celkovými náklady na stavbu něčeho, co by se dalo nazývat obytným domem, se do 2M nevejdete. Zejména pokud to chceš řešit na klíč.
Chico baraky jsou levny, ale za 2,5 to vidim. Nebo nejakej velkej mobileheim, kamoska mamdo L. Krasnej, moderni, asi za 1,8mega, ale nevim kolik stala nejaka zakladni deska, jimky atd
Ahoj… No nechci být za pesimistu, ale s firmou a vybavením to do 2mil. nevidím zrovna reálný… Třeba se pletu a mám zkreslené představy, protože stavíme sami a něco většího…
Staveli jsme svepomoci a presahli jsme 2 mil. Takze za me je to na klic nerealne.
@Micaella22 píše:
Chico baraky jsou levny, ale za 2,5 to vidim. Nebo nejakej velkej mobileheim, kamoska mamdo L. Krasnej, moderni, asi za 1,8mega, ale nevim kolik stala nejaka zakladni deska, jimky atd
Přípojky a inženýrská činnost k tomu jsou kde? Plus zakl. chtěla vč. vybavení. ![]()
Taky si myslim, ze je to za tuto cenu v dnesni dobe nerealne (prave resime stavbu a na klic nemame)…na klic uz vubec.
Kamarádka stavi 4kk a chtějí se vejít svépomocí do 2 500 000…a ten baracek bude mít uvnitř 70m2..ja bych treba nechtela stavet dum velikosti bytu..být vámi, asi ještě vyčkám na dobu, kdy budu moci dát do domu více peněz.. ![]()
Za 2 mega to bude špeluňka, to nemá smysl, to můžeš rovnou zůstat v bytě, stejně si myslím, že ani za 2 mega malý domeček s vybavením nepořídíte. Počkejte pár let, ať nejste nešťastní že máte sice dům, ale maličký, a že si lezete na nervy.
Myslím, ze je to nereálné. My teď řešíme pouze přístavbu domu a plánovaný rozpočet je 1,5milionu. Budu rada, když nám zbyde na kuchyn ![]()
Díky za reakce
Jen by mě teda zajímalo, proč na netu jsou domy i za 1 700 000,– se základovou deskou a na klíč?
to si z nás dělají srandu?
@PettyDee
tak dej odkaz, a podíváme se co nabízejí a co v tom není.
@mi.anetka tady je
https://www.retail-house.cz/…-na-klic-585?…. Není tam to vybavení akorát..co jsem teda pochopila ![]()
@PettyDee
No, na klíč za 1 950 000 = do 2 min se nevejdete, protože těch věcí co tam není v ceně je teda dost, budete na 2,3 - 2,5 mil, spíš 2,5 mil., když vezmeme, že chcete kupovat i vybavení.
Příspěvek upraven 25.01.19 v 08:29
@mi.anetka děkuji vám za info…moc se v tom nevyznáme..ještě se zkusím zeptat po známých co stavili a uvidíme ![]()
Taky bych se koukla, co teda stavba na klic obsahuje. Nekdy je to opravdu jen to nejzakladnejsi vybaveni. Treba omezeny pocet zasuvek, typ podlahy atd. A kazda zmena neco stoji. Urcite doporucuji primo navstivit firmu a pozadat o presne podminky. A katalogovou cenu bych spis brala jako informacni ‚od‘