Jaký byt byste vzaly pro rodinu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35734
28.1.19 15:10

55m pokud bych tam plánovala rodinu ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
28.1.19 15:11
@pikola píše:

To je dobrá připomínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
28.1.19 15:11

Brala bych asi dvojku, nebo se podívala po variantě 3 ;) U jedničky by mě osobně odradilo, že nemá výtah, protože: v případě dětí by bylo nutné je nějakou dobu do schodů nosit (u dvojčat by to byla obzvlášť legrace), ve stáří taky nejsou 3 patra málo, v případě zranění vás to dost omezuje (my si tím procházíme teď - chlap měl loni zlomenou nohu a vytrhaný vazy 6 týdnů sádra, pak rehabilitace, něco se nepovedlo, takže teď minulý týden operace a zase 6 týdnů sádra), já bych si asi i hodně rozmyslela kolikrát půjdu z auta s nákupem apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
28.1.19 15:12
@lucenka píše:
ani jeden … nechtěla bych byt v přízemí, ale zároveň bych chtěla vanu a ideálně i balkon

Přesně můj nazor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.1.19 15:12

Nepises velikost druheho bytu :). 55m2 neni hitparada treba kdyby byly dve deticky. Me by na tom prvnim asi stresovalo vynaseni deti a nakupu do toho tretiho patra. Je tam aspon kocarkarna? Ale zase krasna kuchyn a sprchovy kout zni lakave. Take balkon, kde muzes dat mimco spat do kocarku, kdyz se ti nebude chtit na prochazku (zalezi samozrejme, jestli balkon neni otoceny nekam na prasnou cestu s provozem). Ten druhy je horsi tim prizemim. Zase ale zalezi, jak bezpecna je to lokalita (do prizemi se da lepe vloupat), jestli jsou okna nekam na dvur nebo primo na rusnou ulici, kdy ti nekdo bude porad cumet do obyvaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.1.19 15:13

První, ale je to male pro rodinu. Vzala bych ho jako dočasný a s potomkem hledala větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
28.1.19 15:13

Třetí patro bez výtahu je na houby :-) má to kámoška a vím co to je tahat s detetem nákup atd ještě i nábytek ,když si něco koupi :-) no já bych to nechtěla a přízemí skrz ten hluk atd taky ne není jiná možnost? A být 55 metrů čtverečních není to málo? Pro rodinu? Já vím,že tak spousta lidí bydlí atd :-) ale jen se ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.1.19 15:15
@pikola píše:

Mi bydleli ve 45 m 11 let i s dítětem, psem, dalo se to v pohodě.Ted máme 60 m a jsem z toho pořád nesvá, nemužu si zvyknout na metry navíc. :?

• Citovat
  • Upravit
16928
28.1.19 15:16

@GabinkaCh
Pro mě je i 55m málo takže už kvůli metráži ten první.

Jen oba byty 5 minut od cventra a přitom uplně jinde školky? Tak to bych v tom prvním chodila přes centrum na školku toho druhýho bytu :lol:

Jinak zkuste ještě hledat, ja jaře bývá lepší nabídka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
28.1.19 15:17

Bydlíme v přízemí, byt 70 m 2, starší koupelna, ale s vanou, hluk moc nevnímáme a to je to velký panelák, ani neslyšíme výtah. Jen občas když někdo bouchne s dveřma. Jediná nevýhoda je opravdu to, že je tu v zimě chladněji a víc topíme. Školy máme v okolí 2, školky asi 3, autobus kousek, do centra kousek, naproti přes ulici Penny, a 5 minut od baráku Albert, 10 minut od baráku rybník s vyžitím pro děti.

Bydleli jsme chvíli u tchýně, 3. patro, byt trošku menší, ale bez výtahu a do toho bych s dětma nešla, stačilo mi tahat nákup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
28.1.19 15:18
@Jančakecalka píše:
Mi bydleli ve 45 m 11 let i s dítětem, psem, dalo se to v pohodě.Ted máme 60 m a jsem z toho pořád nesvá, nemužu si zvyknout na metry navíc. :?

Já měla 68 jako sama s mužem, teď máme 100 a do menšího bych nešla ani omylem :mrgreen: Mám ráda hodně místa. Jinak 3 patro bez výtahu se dám ale musí mát dole někde místo třeba na kočárek, kolo atd. Plus tahání věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.1.19 15:20
@pikola píše:
Já měla 68 jako sama s mužem, teď máme 100 a do menšího bych nešla ani omylem :mrgreen: Mám ráda hodně místa. Jinak 3 patro bez výtahu se dám ale musí mát dole někde místo třeba na kočárek, kolo atd. Plus tahání věcí.

Já nemám ráda moc velké prostory, těch 60 je pro mě akorát, manžel ani holka si nestěžují.Stejně se chodíme domu jen vyspat, tak k čemu velký byt ;)

• Citovat
  • Upravit
21509
28.1.19 15:23

ani jeden. ve třetím patře bez výtahu se s miminem udřeš. v přízemí by mi vadila absence balkonu - obě děti mi krásně spaly v kočárku na balkoně. A navíc jsou oba tedy hodně malé. Pro dva lidi v pohodě, pro rodinu s dětmi už ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.1.19 15:25

Ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30714
28.1.19 15:25

@GabinkaCh Jako matka 3 deti bych brala dozajista ten druhy. Nechci uz podruhe zazit, ze bydlime nad neurotikem, kteremu vadi kazdy krok mych deti. My se o prizemi rvali :mrgreen:. S detma super vana - ja tam ty tri posadim a je hodinu klid. Bydleli jsme i pate patro bez vytahu (se dvema) a to mi nevadilo. Se tremi jsme byli rok na 47 m2 a taky se to dalo, ale stehovani bylo v planu a sli jsme do dvakrat takoveho.

Příspěvek upraven 28.01.19 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1