Jaký dětský stan?

3383
11.10.15 12:59

Jaký dětský stan?

Ahoj holky, chtěla bych na Vánoce pro malého stan, ale aby něco vydržel. Teďka mají v Lidlu http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… nebo přemýšlím s tunelem http://www.zbozi.cz/…unelem-auta/ Nemáte některá zkušenosti s těmito stany?? Nechci zbytečně moc drahý, ceny jsou různé. A mají stany uspěch u Vašich dětí? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
11.10.15 13:34

Ahoj, u nás má úspěch obyč Ikea stan s tunelem, má víc okýnek/průlezů a dá se rychle složit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.10.15 13:36

A na Vánoce to budou 2 roky, co ho máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
11.10.15 14:04

My máme obyčejný stan za pár stovek ve tvaru týpý, s jedním vchodem a jedním bočním, asi metr vysoký a dcera ho užívá maximálně. Tahá si tam hračky, polštáře, je to její „bunkr“ - někde jsem slyšela, že malé děti si potřebují někam zalézat, navíc se v něm vyblbne, chce tam i mě, ale já se tam moc nevejdu :-).
Je to vděčná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
11.10.15 14:47

My máme podobný stan z Lidlu a je super. Vyhla bych se stanům kde vchod není u země, ale třeba 10cm nad zemí. To se pak musí překračovat a je to na prd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
11.10.15 17:49

A je s tunelem zábavnější pro děti, nebo je to zbytečný s tím tunelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.10.15 23:43

To asi záleží na dítěti, u nás vede oboje, ale kamarádka nedávno tunel prodávala, rozdělali ho snad jen jednou, když jsme byli na návštěvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí