Jaký doporucujete pečící plech?

2182
13.8.22 18:30

Jaký doporucujete pečící plech?

Milé maminky, jakou značku plechu na běžné pečení doporucujete? Pečení na chatě v běžné elektrické troubě. Dekuji, promiňte překlepy z mobilu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10019
13.8.22 19:31

Značku ti neřeknu. Nepřijde mi podstatná. Hlavně, aby ti pasoval do trouby ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14948
13.8.22 19:40

Nějaký smaltovaný, ty mi prijdou, ze vydrží nejvíce. Měla jsem i neprilnave telfonove plechy Ikea a Banquet, a byly úplně naprd oboje. Paradoxně se na ne přichytavalo vše nejvíc a neslo vůbec umýt. Ze smaltovaneho se umylo vse a nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
13.8.22 19:41

Plech na co? Já teď na plechu peču tak akorát hranolky a vánoční cukroví.

Litá těsta dávám raději do keramických pecici pekacku (elektrickou doma mám velkou, tam jsou do plechu dávky těsta z receptů malé a v plynové na troubě se to na plechu pripaluje),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.8.22 20:06
@Semtex píše:
Nějaký smaltovaný, ty mi prijdou, ze vydrží nejvíce. Měla jsem i neprilnave telfonove plechy Ikea a Banquet, a byly úplně naprd oboje. Paradoxně se na ne přichytavalo vše nejvíc a neslo vůbec umýt. Ze smaltovaneho se umylo vse a nebyl problém.

Souhlas. Klasika smalt.
A ted jsem videla i vychytavku, ze se to koupi i s plastovym deklem, kdyz nekam ten moucnik neses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
13.8.22 21:12

Taky pecu skoro vylucne v keramickych pekacich. Jinak normalni plech, ne hlinik, ne teflon. Ale max hranolky, masove kulicky nebo cukrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí