Jaký Femigard?

1.4.12 11:10

Jaký Femigard?

Ahoj, chtěla bych si koupit Femigard. Ale na strankach Hemann jsem našla tyto 2 http://www.vitaminy-heman.cz/…eman-cz-i38/ http://www.vitaminy-heman.cz/…emigard-i15/ a nevim jaky je mezi nima rozdíl, jestli vůbec nějaky(kromě balení).

Příspěvek upraven 21.04.12 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9821
1.4.12 11:24

za jakým účelem ho chceš? pokud pro těhonství tak tu I. Koupi po netu na stránky, mají ho někde o dost levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.12 11:29

Pro otěhotnění, ale i zárovveň trochu srovnat cyklus.Maš s ním nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
1.4.12 11:35

jojo mám, poprvé jsem ho používal před IVf - zadařilo se a ted po ukončení kojení a jsem těhu - přirozeně, zkus ho a uvidíš,ale dej mu aspoň 3 měsíce účinek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.12 11:40

Děkuji moc, jdu si ho objednat :) Snad pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.4.12 11:41

Já ho brala asi 2 měsíce měla jsem po HA hrozný cykly a krvácela jsem i mimo cykly prostě děs. Hned druhej měsíc jsem otěhotněla je fakt výbornej. Jen jsi mě ted zmátla fakt nevim kterej jsem měla..Asi ten na podporu otěhotnění myslim .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
1.4.12 11:48

Taky jsem ho kdysi brala…a krásně mi srovnal cyklus…a ted ho užívám zase na porovnání----ale zatím jen měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
1.4.12 11:48

já jsem femigard užívala 2 měsíce a za mě mi spíše cykly ještě víc rozházel, tak jsem přešla na gynex a ten bez problému, ale je pravda, že doporučují užívání min. 3 měsíce a to jsem nevydržela. Držím palce aby tobě pomohl :palec:

• Citovat
  • Upravit
16631
1.4.12 12:51

Ahoj, já bych dopo. ten I. - měla jsem jej - taky vzhledem ke kojení, Sp, rozházený cykly…a vlastně jsem využívala jen dvě lahvičky - po druhé už jsem byla těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
1.4.12 13:02

Já bych řekla, že to je jeden a ten samý, ale ten první jsou rovnou 3 balení, proto je za tolik peněz. Mně zatím nijak výrazně nepomohl, jediné plus ale je, že nemám teĎ bolestivou ms. :palec: :palec: :palec: Přeji hodně štěstíčka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
1.4.12 13:06

Taky jsem ho užívala a srovnal mi cyklus a zmírnil MS bolesti. Doporučuju ho, fakt funguje a pročistí ženské tělo a manželovi se po něm fakt hodně zlepšil spermiogram. Pokud vím, tak jeden z nich se má užívat asi týden a druhý ty zmíněné 3 měsíce a fakt to vydržet aby to mělo účinek. Pro podporu početí je ten na 3 měsíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
1.4.12 13:23

Ahojky tak já začla užívat třeti baleni femigardu ,po první lahvičce mi ms přišla po 36dc z 50dc :palec: a po druhé jsem dnes 38dc a ms zatim nikde,takže nevim co se děje,ale určitě doporučuji na upravu cyklu pro ty co ho maji opravdu hodně rozhazený :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
1.4.12 13:25

Já měla cykly i 60 dní…a po Femíku 35......takže jsme byla ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.12 13:40

ahoj, je v tom rozdíl, ber jedničku pokud chceš otěhotnět nebo máš gyn. problémy.. pomohl kamarádce i mě otěhotnět když to dlouho nešlo a sestře to úplně spravilo cyklus, kdy asi půl roku neměla vůbec ms a najednou je vše v pořádku po využívání, musíš ale vytrvat a pokud nezabere tak zkus ten gynex, asi každý nemá stejné obtíže a každému zabere něco jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí