Jaký fotokalendář

287
24.11.15 14:14

jaký fotokalendář

Ahoj,
vybírám od jaké firmy letos vytvořit babičkám fotokalendáře. Každy rok mame od happy foto a jsme spokojeni, ale maji porad stejne motivy, pozadi apod. tak bych rada letos něco jineho. Narazila jsem na „problém“, ze spousta tiskařských eshopu neumožnuje při tvorbě kalendaře každý list jinak barevný apod. Že vyberete šablonu a ta je stejná na každém listu. Dost mě baví tvoření kalendářu, tak pokud by jste věděli o vyrobci, který ma dobrou cenu, kvalitu a pěkný program na tvoření, budu moc rada :potlesk:

Díky a fajn den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
24.11.15 14:25

Doporucuju podivat se na mimibazar a zkusit si objednat kalendar tam, pripadne i koupit jen sablonu… ja si pro babicky vybrala kalendar od Natali design, vlonu tusim od misulka7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.11.15 14:30

@kikibibi Ahoj, poradit Ti neumím, ale snad nevadí, že se zeptám já Tebe, když máš zkušenosti :)
Také jsem plánovala udělat kalendář, ale narazila jsem na neřešitelný problém. Všechny firmy nabízejí měsíční kalendáře (myslím na stůl) a já bych ráda kalendář, kde co stránka, to týden, max 14 dní. Nevíš náhodou, zda někde nabízejí i tento typ kalendáře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.11.15 14:33
@ElisC píše:
@kikibibi Ahoj, poradit Ti neumím, ale snad nevadí, že se zeptám já Tebe, když máš zkušenosti :)
Také jsem plánovala udělat kalendář, ale narazila jsem na neřešitelný problém. Všechny firmy nabízejí měsíční kalendáře (myslím na stůl) a já bych ráda kalendář, kde co stránka, to týden, max 14 dní. Nevíš náhodou, zda někde nabízejí i tento typ kalendáře?

opet doporučuju ten mimibazar (doufam, ze to není reklama :)), ale u tech co jsem vyse jmenovala, meli v nabídce myslim i tyhle… budto si nechate kalendar udelat komplet a prijde na dobírku nebo vam poslou jen sablonu, vy si do ni sami nastrkate fotky a nechate si nekde vytisknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.11.15 14:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
24.11.15 14:37

Dělám každý rok kalendář u 24print.cz a spokojenost. Každý rok bývá na kalendáře akce, ale zrovna skončila. Kalendář si dělám sama (dělám jen fotku+číselník) a nechám jen vytisknout.

@ElisC mají tam i stolní 14ti denní, dodáš tam jen fotky.
Mají pak i akce v lednu, pokud nemusíte mít kalendář přímo pod stromečkem ;).

Příspěvek upraven 24.11.15 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.11.15 14:37

@efka127
děkuji, jdu na to mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.11.15 14:40

@efka127 @kikibibi díky moc holky, je vidět, že neumím hledat na internetu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.11.15 14:51

@ElisC https://www.slever.cz/…-nebo-rocni2
tady je vcelku zajimava nabídka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.11.15 14:51

Omlouvám se, vtěrknu se s otázkou. Dělá nějaká firma úpravu fotek sama? Loni co jsem poslala, to mi vytiskli, ale některé fotky byly do červena, jiné nažloutlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.11.15 15:28

Už asi 4 roky dělám tady http://fotoknihy-mcl.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.11.15 15:35

Už třetím rokem si dělám fotokalendáře na www.24PRINT.eu, jsem spokojená, mají velký výběr a třeba i akce 2+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.11.15 21:05

Kazda strana jina je myslim mozna u fotolab.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
7.12.21 11:23

Ahoj, ozivuji diskuzi, at nezakladam novou.  :mavam:

Nenasla jsem zde totiz aktualnejsi diskuzi. Proto se ptam. Delate fotokalendare? :dance:

Chtela bych nejaky nastenny, kde muzu dat i vice fotek na jeden mesic. Popr. da se udelat kolaz z fotek a tu tam pote vlozit? Nesnizi to kvalitu fotek? :think:

Take bych chtela, aby motiv toho kalendare byl pekny na oko (ted jsem videla oprabdu preplacane motivy, ktere vypadaly jak wordart z roku 2ooo  :mrgreen: ).

Jeste by me zajimala cena. Protoze budu delat celkem 5 kalendaru, a tam je rozdil, zda zaplatim za jeden 2oo kc nebo 4oo kc. Ale pokud samozrejme z tech levnejsich nic nevyberu, tak bohuzel si priplatim. :roll:

Dekuji za vsechny rady, zkusenosti, postrehy.  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
7.12.21 11:48

Dělám vždy na Happy fotu. Mají dobré akce, já kupovala jeden asi za 220KC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...