Jak zmírnit červenou na vlasech
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak zmírnit červenou na vlasech
Ahoj, potrebuji poradit. Nabarvila jsem si vlasi na cervenou, ale nejak to nevislo no
. Pouzila jsem barvu od Palette RI5. Mela jsem takovou predstavu podle fotky, ale to proste nwm jak udelat. Prosim poradili by ste mi jak z mé červené udělat tamtu barvu co vidíte na obrázku???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Run píše: Červená se rychle vymývá, takže stačí chvilku počkat…
jo do oranžova a nebo i do žloutkově žluté - dle pigmentu..
aby vlasy chytly fakt sytou červenou je potřeba je trochu odbarvit a pak až nabarvit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem počkej, teď jsem asi zblblá já.. Tak chce červenou nebo tu zrzavou?
Píše jak zmírnit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Run píše:
@jdukolem počkej, teď jsem asi zblblá já.. Tak chce červenou nebo tu zrzavou?Píše jak zmírnit…
tak podle obrázku jí to chytlo spíš rez a chce tu postovanou červenou ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci si odbarvovat tuto barvu, napadlo mě že bych ji třeba přetřela tenkou vrstvou hnědé nebo nejaké barvy co by se aspon podobalo tomu obrázku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Siminka12 píše:
Nechci si odbarvovat tuto barvu, napadlo mě že bych ji třeba přetřela tenkou vrstvou hnědé nebo nejaké barvy co by se aspon podobalo tomu obrázku
chceš být jako ta v tom bílém svetru? chápu to dobře? ale k tomu ti žádná hnědá nepomůže..mmch co to je tenká vrstva barvy? ![]()
nebylo by lepší jít ke kadeřnici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, jsem v barvení nováček, tak jsem se jen chtěla zeptat jestli nevíte jak dosáhnout z té mé barvy té na tom obrázku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na te prvni fotce jsi ty? Pokzd ano, tak ta barva je hezka, slusi ti, nedelala bych s tim zadne vylomeniny. Jinak s tenkou vrstvou hnedy budes maximalne tak flekata, kdyztak to muzes pretahnout prelivem, ale vysledek bude nejisty. Az si budes dobarvovat odrosty, tak pak budes stejne jak majovy kote.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo přidat tam fialovou, možná by to udělalo hezký efekt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit